Sinekten yað çýkarma derdindeler,zamanýnda hayek ve 1,2 kiþi ýdik Þurda,,,yani ky bile yok,hissem toplu ne bekliyorsun demi.,,,ama bunlar süzme.,,,,,,,sinpas ta da ayný.....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
Sinekten yað çýkarma derdindeler,zamanýnda hayek ve 1,2 kiþi ýdik Þurda,,,yani ky bile yok,hissem toplu ne bekliyorsun demi.,,,ama bunlar süzme.,,,,,,,sinpas ta da ayný.....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Benim gördüðüm satýcý lotlarý 4 basamaklý ise hemen alýnýyor. 3.43 ten 25000 lot var di. Set çekilmiþti tek kalemde aldý tahtacý
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varsa sende satýþa yaz. Bak nasýl alýyor 10 bin üstü lot
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. Lord9966 biz bunlari ezberledik bunlar trader degil çapulcu takýmý [emoji4]
ben bunlara çakmaktan usandim, bunlar çakýlmaktan usanmadýlar [emoji4] bi daha çakmaktan zevk duyacagim o ayrý
bu sefer yesil gyo ve yesil yapi ile hareket etti, tavri biraz degisik. stratejileri farkli gibi.. bakalim el mi bey mi yaman
sn. batik dedigi gibi bir biz vardik, kimse yoktu...
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
grafige az bucuk bakan bile silkeleme falan filan olmadigini anlar.. hep ayni hareketler ... artik klasik bile demeyecegim..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Sayýn Batýk kardeþ benim de bu günkü zararým 10 .000 TL. Gel bir karar verelim 5 TL. nin altýnda satmayalým. Böylece , zararý kurtarýp kara geçeriz , ne dersin. Ben 4 TL. nin altýnda bir fiyatta , hiçbir þartta satmam.
Benim de niyet öyleydi.... En son yani 3.macerada 3,95 den almistim....düþün artýk kactan satmam lazým ,hele eski zararlarý da yazarsan 6 anca kurtarýr....ama bu hisse en fazla3.5 olur,,,o bile olmaz...sayýn hayek cakmaktan bikmis...ben cakilmaktan bikmadim(akillanmadim)2,3 ayda anca kendisine gelir...ha Þu almanya hikayesinde bir geliþme olursa o baþka...ama o konuyuda yemlemek için ortaya attýlar galiba...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri