ORKÝDEM BENÝMMMM.nASILSIN ORKÝDECÝMM.yine aynýsýn be orkide,hiç deðiþmiyorsun..arasýra yap bir güzellik.yaptýðýn onca i.....ðe raðmennnn...![]()
ORKÝDEM BENÝMMMM.nASILSIN ORKÝDECÝMM.yine aynýsýn be orkide,hiç deðiþmiyorsun..arasýra yap bir güzellik.yaptýðýn onca i.....ðe raðmennnn...![]()
Sabah 3.46 degdirdi öðleden sonra aþaðý vermeye baþladýlar.
Hahaha ben burdan söylendikçe aþaðý basýyor,bas yavrum bas...sana geçen günlerde % 25 zararýna 6175 tane verdik.daha ne istiyon..benden sana baþka kemik yok...ha hesabýma 20 binlira havale et zararýma karþý al,hiisselerin senin olsun...,hadi baþka kapýya...
Batýk usta orkide çiçeklerinin ömrü uzunmudur
Maalesf burdaki orkidelerin ömrü çok uzun 10 ay kadar yaþarlar,ama onlarýn yaþamasý bizim içi ölümdür.2 ay kadar ölmüþ numarasý yaparlar...O zaman da bizim yaþama zamanýmýzdýr....Bu genelde onlar için 2 ay kadar yaþama ,sonra 1 ay ölüm olmak üzere yýlda 3 veya 4 kere tekrarlanýr.benim bu orkide de saptadýklarým...............1 ay içinde yine 4 ün üzerine atmasýný(bilanço hareketi)bekliyorum....Ha bu da benim bu hafta kafayý yememe sebeb olan msgyo gibi son oyununu sergileyip,üstadýmýz HAYEK beyin dediði gibi OKKKK Fýrlamýþsa yerine koymak(geri gelmesi) zor olabilir...Ben þahsen ok mok istemem 4 civarýna razýyým...
Bekleyip görelim. Senin engin tecrubenden faydalanarak bende bana 4 yeter diyorum. Baþka fýrsatlar kaçýyor surekli
bu sirketi diger gmyo ' lar ile karistirmamak lazim.. tkrr ifade ediyorum
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Evet sn.hayek önceki yazýlarýnda diðerlerinden farkýný siralamistin. Ama beni düþündüren bu tahtada her 3 ayda bir 3.20 ye düþürüp sonra 4.20 ye çýkaran bir zihniyet var. Yani bu durum nezaman kadar devam edecek bunu kestirmek çok zor. Senin nihayi hedefin zaman ve deðer olarak nedir. Yoksa benim beklememek gibi bir düþüncem yok aslýnda
Yer Ýmleri