NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
1 tane bile verirsem ne olsun. Hedefim belli beklerim ama yakýn ama uzak beklerim
Evet arkadaþlar ,az önce diðer hesabima baktým,babam SRVGY leri satmýþ.en son cuma günü konuþmuþtuk kendisiyle.her konuþmamda sat o lanet kaðýdý diyordu.çoðunu satmistim.4500 kalmýþtý,onlarý da bu hafta içinde okutmus,belki de bugün satti,cepten göremiyorum bu vakitte...neyse hepinize bol kazançlar...biliyorum çok yakýnda 4 lere gelir yine.benim de babamýn da özelliði dipten satýp ,yüksekten almamizdir.aselsan almýþ,o da geri gelmiþ...belki yine görüþürüz.bol kazançlar...
Hacim giderek artýyor ama herzamanki gibi güvenemiyorum. Bugün 3.45 yaptý 3.35 kapatti
Þirketimizin*Ýstanbul Ýli Beylikdüzü Ýlçesi Yakuplu Mahallesi'nde kat karþýlýðý yöntemiyle*geliþtirmekte olduðu "Sinpaþ Ýþ Modern Ambarlý" projesinde arsa*sahipleri ile baðýmsýz bölüm seçimi yapýlmýþ ve Þirketimizin payýna düþen*baðýmsýz bölümlerin satýþýna baþlanmýþtýr. Projede Þirketimiz payýna düþen 87*adet baðýmsýz bölümün toplam satýlabilir alaný yaklaþýk 62.000 m2*olup,*ilk aþamada 7 adet baðýmsýz bölümün ön satýþý gerçekleþmiþtir. Ön*satýþý gerçekleþen 7 adet baðýmsýz bölümün satýlabilir alaný toplam 2.614 m2*olup, satýþ bedeli ise KDV Hariç toplam 14.175.500 TL olmuþtur.
*
Diðer yandan,*Þirketimizin pazarlama ve s mýatýþ departmaný bulunmadýðýndan, Yönetim Kurulumuzun*30.10.2017 tarih ve 18 sayýlý kararýna istinaden, projede Þirketimiz payýna*düþen baðýmsýz bölümlerin satýþý için Sinpaþ Yapý Endüstrisi ve Ticaret A.Þ.*(Sinpaþ Yapý) ile bir aracýlýk ve marka kullaným sözleþmesi imzalanmýþtýr.*Sözleþmeye göre baðýmsýz bölümlerin satýþý Sinpaþ Yapý personeli tarafýndan*gerçekleþtirilecek olup,
Þirketimiz "Sinpaþ Ýþ Modern Ambarlý" markasýný 5 yýl*süreyle kullanma hakkýna sahip olacaktýr.
Son bentte yazandan bir þey anlayan varmý?
ytd
Sn.Hayek ilginç bir þekilde kap haberi düþmüþ bakma fýrsatýnýz oldumu
Yolun açýk olsun,servet düþmaný servet...
Sn.Batik bu haber etkilermi. Gerçi sen bu hissede pozisyon kapatmistin galiba.
Yer Ýmleri