Alýntý Originally Posted by 2020 Yazýyý Oku
Hayýr ifraz biteli 2 aydan fazla oldu.ifraz süreci bittiði zaman para noter emanet hesabýna yattý zaten.belli noter bunu þirket hesabýna yatýrmýyor.biraz vadeli hesapta tutayým da birkaç kuruþ da ben kazanayým diyordur herhalde.Þaka tabi.ama almanya mevzuat açýsýndan bürokrasi açýsýndan dünyada benzeri olmayan bir ülke.bir noter sözleþmesi 5 günde yapýlýyorsa gerisini siz hesaplayýn.þimdi de kimbilir neyi düþünüyorlar satýþa onay verirsek bu türkler para kazanýr diyorlardýr eminim baþka bir durum yoktur.
Ama ben buradan da kendisine yazdým þirkete de mail attým.bir kere hisseyi 40 bandýna getir hele.buradan sana mal verecek aptal arýyorsan önce kendine bakacaksýn diye.keþke bu hisseyi 5 gün taban yaptýrsan keþkeeeee.biliyorum çünkü spek diye biri yok burada patron var patron.
o yüzden ben yýllar yýlý buradayým ve burada olacaðým.1xx lü rakamlar görmeden benden 1 lot mal alanýn alnýný karýþlarým.defter deðerinin 2 katý bile deðil.o nedenle hedef varsa bende...sabýr varsa bende....inat varsa katmerlisi bende....
hadi bakalým tahta yapýcý adamsan 5 gün taban yaptýr.yoksa öyle 20-30 kademeyle bu iþ olmaz.baþýný gö...ü oynatma adam gibi taban taban yaptýr.göreyim seni.patrona mal toplayacaðýna 5 gün taban yaptýr da alalým epeyce
Çok önemli deðil ama ifraz halen devam ediyor..

zaten bitse para hesaba aktarýlacak.. Almanayada 4 ay ifraz süreci olmaz ama demekki oluyormuþ..

haziran Kap haberi...
Þehir Ýmar Planlama Biriminde, gayrimenkullerin ifrazýna iliþkin iþlemler devam etmektedir.Satýþa iliþkin ilk taksit tutarý olan 90.250.000,00 EUR Oswe Real Estate GBMH' nin noterdeki emanet hesabýna 02.06.2020 tarihinde alýcý tarafýndan ödenmiþtir. Ýfraza iliþkin iþlemlerin tamamlanmasý ile ilgili tutar noter tarafýndan OSWE' nin hesaplarýna aktarýlacaktýr.

Bu iþlemlerin tamamlanmasýnýn ardýndan, ikinci taksit ödemesi 2021 Yýlý Ocak ayý içerisinde yapýlacaktýr.