Tabii benimki.. espiri..haklusýnýz..sn.heg..hayýrlýsý..
Tabii benimki.. espiri..haklusýnýz..sn.heg..hayýrlýsý..
Hobaaa spek nereye ne baskisi yapacakmissss. Almanyadaki arkadasim canli yayin yapti yeri alan interxion tabelayi bile asmis.....
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun sirketi de aradim ne wdeceniz parati dedim tam kesin olmamakla birlikte buyuk ihtimal temettu verilecek dedi. Hobaaaa calsin sazlar oynasin kizlarrrr
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parsellasyon yapýlmýþ,gerçek ve net alýcý ve satýcý tarafýna bölünmüþ,artýk belediyenin onayý bekleniyor anladýgým kadarýyla.
Ýþleyiþ normal þartlarda bu þekilde oluyor, burada ki gibi encümen kararýmý yoksa imarýn onayý yeterlimi bilemedim.
Ok yaydan çýktý artýk,bizim acemi spek malýn hepsini kaptýracak böyle giderse.
Bu haberi nereden karþýlamasý gerektigini bizmi diyecegiz kendisine.
Haydi bismillah...
Böyle oynatýrsanýz hisseyi hisseyide kendinizide cezaya sokacaksýnýz galiba yeni cezalardan haberiniz yok ayný soyadý taþýyan hangi hesap ile iliþik isenin hepsini borsa dýþýnda dönüþtürüyorlar.
Y.t.d
Bu kadar aptal bir spek görmedim, dünkü haberden sonra alamam artýk kaçýrdýk diyordum, bugün hem de bu fiyatlardan alým fýrsatý verdi, zaman senin aleyhine iþliyor farkýnda mýsýn patron, kaçacak yerin kalmadý artýk, sen böyle aptallýklara devam et... Mallar paket oldu, boþuna beklersin artýk, o para buraya gelecek, ister seve seve, ister ......
Yer Ýmleri