Ben düþüncenize katýlmýyorum.
Yýldýz pazara geçerse en az 3 tavan garanti demektir. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben düþüncenize katýlmýyorum.
Yýldýz pazara geçerse en az 3 tavan garanti demektir. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapma yaaaa baksen.böyle bir garanti hangi hissede oldu.3 ayda bir yýldýz pazara giren en az 10 hisse oluyor ama bir tavan bile yaptýðýný görmedim.hayal gücünüz valla rüyadan öte.siz bu moralle hayatta yaþlanmazsýnýz.ama boþver siz böyle kalýn.insan hayal ettiði müddetçe yaþar.malýn deðerini pazar deðil veriler ve tahta yapýcýnýn ne yapacaðý belirler.noktaaaa.gerisi piyasada forumlarda atýlan bu tür palavradan öteye gitmez iþte
benim 100 hedefimin o kadar altyapýsý var ki... ama bunu ben size nasýl izah edeceðim biemem.
1-)Satýlan arazinin toplamýn %45 i olduðuna göre demek kalan yer de en az 200 milyon avroya satýlýr.Bu da kasada olan toplam meblaðýn 200 milyon avro yani yaklaþýk 2 milyar eder.Bu da defter deðerine 40 lira etkisi olur yurtiçi ile bu deðer 48-50 lira olur.Defter deðerinin býark 3-7-10 katýna,sana þimdi yüzden fazla hisse yazarým ki defter deðerinin 10 katýndan fazla iþlem görüyor.üstelik zarar etmiþ,kasa tamtakýr çoðunda.býrakýn da bu da defter deðerinin 2 katýna iþlem görsün.görür mü? þahsi kanaatim odur ki daha fazlasýný hakediyor.mesela sinpaþ ayný patronun,borç gýrtlakta ama defter deðerinin 36 katýndan iþlem görüyor.
2-)Yýlsýnu bilançosunda yeniden deðerlendirme karý ile yýllýk kar rakamý 1.8 milyar olunca ki sermayenin 36 aktý kar hisseyi uçurur.100 olursa F/K 3 olur çok mu yani.fk sý 20 den tut 200 kata kadar batýk firmalar iþlem görüyorsa 3 cýlýz kalýr.
3-)Tutun ki 10 tane bedelsiz verdi.bu olasýlýk tabi ama neden olmasýn?
4_)KALAN YERÝN 300 MÝLYON AVROYA SATILMASI HABERÝ GELÝRSE DE KÝMSE SÜRPRÝZ KARÞILAMASIN.
Bu kadar beklentilerden bir tanesi de mi olmayacak.o zaman sana soruyorum 100 senin için hayal ise burda ne iþin var?
Mide bulandýrma yeter.hissen yoksa da burada olumsuz algý yaratmana gerek yok.herkes kaðýdýn deðerini biliyor.
Hayatta en kýzdýðým þey elinde hisse olmayanlarýn gelip burada hisseyi kötülemesidir.
Bu iþler artýk prim yapmaz.amacýn buysa boþuna çabalama.32 yýllýk borsa hayatýmda neler gördüm neler.
Ama ben irademe sahip olduðum için asla etkilenmem.merak etme
hissenin deðerinin 100 olmayacaðýný sen de benim gibi madde madde yaz da belki ben deðil ama baþkalarý ikna olur
Zaten diyeceðimi demiþim. Beklentimi söylemiþim. Benim hedefim belli. Alýntý yaptýðým mesajý okuduysanýz.. Ama siz önce 60 bana yeter diyorsunuz. 40üzeri bonus diyorsunuz. Sonra 100 koþuyorsunuz. Baþka hissede kar edip burada ki ortalamanýzý düþürdüðünüzü söylüyorsunuz. vs. vs. Bana tuhaf gelen bu.
Yoksa ben þirketin geleceðine ortak oldum. Hem de görece kelepir bir fiyattan. Hangi yatýrýmlarý yapacaðýna göre durur portföyümde. Kasada ki paralarýn bir yere gittiði yok..
Sadece yaptýðýnýz þeyler ve söylediðiniz þeylerin tutarlý olmadýðýný söylüyorum. Görüyoruz... KY gelip ucuz olmadýðýný düþündüðünüz bir hissede yorumlarýnýza bakýp alým yapabilir(bunu da siz söylüyorsunuz. 40üstü bonus diye) . Vebale girersiniz. Yoksa para sizin, ortaklýk sizin. Verdiðiniz bilgilerden de forumda yararlanmýþlýðým var.
Umarým yýldýz pazara geçer.
O zaman hep beraber ne olduðunu görürüz
Bu yazýnýzý size hatýrlatýrým
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri