Önceki gün sebepsiz yere baya yüklü iþlem oldu. Bu yoðun iþlemlere raðmen ortalama fiyat deðiþmedi.Acaba B grubuna geçebilmek için gerekli iþlem hacmini tutturmak için yapýlan fiktif iþlemler olabilir mi. Bir bilen yorumlarsa þimdiden teþekkürler.
Önceki gün sebepsiz yere baya yüklü iþlem oldu. Bu yoðun iþlemlere raðmen ortalama fiyat deðiþmedi.Acaba B grubuna geçebilmek için gerekli iþlem hacmini tutturmak için yapýlan fiktif iþlemler olabilir mi. Bir bilen yorumlarsa þimdiden teþekkürler.
Bu hisseyi hiç tanýmazdým , dikkatimi çekmezdi. Gyo sektörünü incelerken dikkatimi çekti. Þirketin bilançolarýný , defter deðerini , bu forumda hisse ile ilgili ayrýntýlý bilgiler yazan deðerli forum üyelerinin yazýlarýný okudum. Sonuç olarak hissenin altýn yumurtlayan tavuk gibi ve çok ucuz olduðunu düþünerek cuma günü 3,47 TL. ortalama ile baya bir mal aldým.Hayýrlýsý bakalým. Büyükler karar verirse bu hisse çok yukarýlara gider diye düþünmekteyim.
Forum üyesi , diriliþborsa rumuzlu arkadaþýn araþtýrmalarý çok kapsamlý. Bu arkadaþtan þirket hakkýndaki bilgi paylaþýmlarýnýn devamýný rica etmekteyim. Hisseyi almamda onun paylaþýmlarýnýn çok etkisi oldu. Kendisine teþekkür ederim.
8-9 ay önce ben de ayný senin gibi düþünerek almistim...Sonra,kendimin aptalca hareketleri yüzünden baya bir içeri girdim....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Hisselerin ne zaman çýkacaðý belli olmuyor Örneðin ykgyo , kiler gyo .... gibi. Bunun da yükseliþ zamaný artýk gelmiþtir diye ummaktayým.
10 Kasm 2016 da 2,40 TL. den iþlem gören hisse 16 Kasým 2016 da yani 1 Haftada 3,40 TL. olmuþ. Yani %50 ye yakýn pirim yapmýþ. 10 Kasým 2016 dan önce hisseye girenler çok kazanmýþ. Ben hisseyi biraz geç keþfetmiþim. Yine de gidecek epeyce yolu olduðu düþüncesindeyim. Hisse %50 pirim yaptýðýnda baya bir kýsmý toplanmýþ ve belki de yeni bir yükseliþ operasyonuna çok yakýnýzdýr. Beklemek ve sabretmek lazým. Kiler gyo da 1 yýl önce 1,50 TL. lerdeydý. Þimdi 3 TL. lere yerleþti.Bunda da ayný þeyler olabilir.Bu durumda ilk etapta 4,80 TL. lere týrmanabilir diye sesli düþünmekteyim.
100.000 TL. si olan 100 yatýrýmcý dolaþýmdaki bütün hisseleri toplayabiliyor.Tabii bu toplama yapýlýrken fiyat da yükseleceði için bu iþ için daha fazla yatýrýmcýya ihtiyaç vardýr. Ama benim demek istediðim bu hisseye çok sayýda yatýrýmcý ýsrarla yüklenirse fiyat inanýlmaz seviyelere yükselebilir. Çünkü dolaþýmdaki hisse sayýsý çok az ve hisse fiyatýyla çarpýldýðýnda 12 Milyon TL. deðerinde dolaþýmda hisse olduðu anlaþýlýyor.
Ýstanbul Beylükdüzünde inþa edilecek Ýþmodern Ambarlý projesine iliþkin yapý ruhsatý alýnmýþ.KAP HABERÝ. 03.07.2017 Saat 17.50 ... 2. Seansýn sonlarýna doðru bir hareketlenme olmuþtu.Demekki bu haberin etkisiyle olmuþ.
Yer Ýmleri