Kim kimin adamýdýr bilmem nedir falan filan hikaye.
Ama adam gibi adam olmak lazým twitter dan kendini üstat usta vs ilan eden/ettirenler
Takipçi satýlarýný artýrýp millete veriyorlar gazý..
Hoopp kalkýyo kalkacak kalktý sabredin az kaldý falan filan hatta yemin ederwk ben satýþ yapmýyorum diyerek ky üç kuruþuna göz dikiyolae.
Bu hissede twitterda çoðu kez usta denilenler tarafýndan pazarlandý
Aslýnda ilk önce ve hemen spk nýn yapmasý gereken þeylerin en baþýnda bu twitter olayýna el atmasý gerekli.
BELKÝ BÝR BABA YÝÐÝT ÇIKARDA BU TWÝTTERDAKÝLERÝN ÖNÜNÜ KESER......
Bunu gerçek anlamda yardýmcý olmaya çalýþan insanlar için söylemiyorum.gerçekten güzwl yorumlar yapanlar var.
Ama saçma sapan kaðýtlara yorum yapýp uçacak kaçacak diyenler için yazýyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
75 üzeri kapatýrsak 72 den onay almýþ görüntüsü olur.gün sonu 75 altý bir týk daha alt tarafý iþaret eder bugünkü ve yarýnki kapanýþ önemli,bakalým teyid mi alacak yoksa alt desteðemi çalýþacak.
Iþin ilginci endeks 110 binden 99 bine düþerken bizimki arap atý gibiydi son 2 haftada endek nerdeyse 14 bin puan arttý bizimki %30 geri geldi nerdeyse....
Bu hisse sabýrlarý gercekten zorluyor...Düzeltme yapmama inadýný anlamýþ deðilim.Neden düzeltme yapmýyor.Normal olarak en zirveden düsmüþ olduðu noktaya kadar bir % 15-20 en az düzeltme yapmasý gerekirdi.Çünkü hisse % 40 düþtü.Zarar büyük.
77 den 25.000 lot aldým. Düþtü 73 den 25.000 daha aldým. 69 a gelirse 25.000 daha dalarým. Her 4 kademe düþüþte ekleyeceðim bakalým saç baþ mý yolduracak yoksa 1 lirada trenden inmeme fýrsat mý verecek göreceðiz.
Öncelikle patron þirketine sahip çýkmalý.O kadar sattý tekrar almadý???????
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri