benim anlamadýðým yok 50 olacak 45 olacak taban olacak
buraya indirecekse niye cuma günü iki defa tabaný bozup 66dan 65 ten isteyen aldý
açýklýyacak bir arkadaþ varsa sevinirim
benim anlamadýðým yok 50 olacak 45 olacak taban olacak
buraya indirecekse niye cuma günü iki defa tabaný bozup 66dan 65 ten isteyen aldý
açýklýyacak bir arkadaþ varsa sevinirim
Galip tavan dan toplar. Taban dan satar. Öðrenin artýk..
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamýn maliyet çok düþük 65 dende verse 60 danda verse sorun deðil.ky yi korkutmamak için arada tabaný bozdu.banada verseler 50 kuruþ dan bende 3 ,-5milyon lot alýrdým. spk gereði bu tip satýþlarýn önceden bildirilmesi gerekmiyormu.isin þakasý 1 yana en az 3 milyon lot alýrdým valla..
Þirket durumu mali durum bozuk ise son galip operasyonu ilk iþareti verdi diye düþünüyorum ileri süreçte daha fazla hisse satmak isteseler neden 0.80 kuruþ olarak belirlediler neden hisseyi 2 çekip aþaðýya vermediler bu saatten sonra hisse 1 tl olur mu bu kadar ky 0.80/0.70 Altýna gömmüþler neden ky elinde ki malý akýp 1 tl yapsýnlar .....
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðil
Cenaze kaðýtlarý böyle yapar. Cenaze deðilse dediðiniz gibidir. Icbc artýk mimlendi .. kendi fikrim tabandan alýp 5.50 den satan biriydim geçen hafta
Kâmil yeþil kim biliyor musunuz? Galibin smokinli hali okumuþ kravatlý tokatçý..
Yer Ýmleri