Son 7 yýlda bu kaðýda bulaþan hiç kimsenin yüzü gülmedi, hala da deðiþen bir þey yok.
Son 7 yýlda bu kaðýda bulaþan hiç kimsenin yüzü gülmedi, hala da deðiþen bir þey yok.
Þekerbank tan iyi kazandým
þimdi elimdeki kagitlardan
biri zoren maliyet 1.35
ikincisi bimex maliyet 0.30
üçüncüsü ygyo maliyet 0.60 kuruþ
ilk kaðýdým güzel gidiyor ve yolu daha var
ikincisi bugün baþladý harekete oda bi kaç tavan yapmasý lazým
ve ygyo oda buralarda kendi çapýnda eðleniyor ama oda kýsa vadede iyi olacak ...
Evet arkadaþlar tepkinizi anlayabiliyorum lakin bu benim düþüncem, kimseye ne al derim ne de sat. 4.53 maliyetle Avgyo da vardý 1.60 larda satmak zorunda kaldým 1.51 den yine aldým ayný lot sayýsý kadar. Anlayacaðýnýz çok zarar ettim. YGYO da ise maliyetim 0,66. Avgyo da kaybettiðimi hesap edersek bunda kaybedeceðim en fazla yarý yarýya zarar olur diye düþündüm. Elbet sýra buna gelecek, artýk galip mý gelir Engin mi gelir Rýza mý gelir bilmem orasýný. Kimsenin de spegi deðilim. Düþünce paylaþmak speklik mi oldu, ben her gün düþecek ya da çýkacak þeklinde yazanlardan mýyým? Bunlarla bir tutmayýn lütfen beni. Kalýn saðlýcakla..
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þu dussoyu burdan atacak bir moderatör var mýdýr? Herif resmen hisse pazarlýyor.
Hisse'dilen elinde varsa sat o zaman arkadaþ, benim paylaþýmý pazarlama olarak lanse edersen senin paylaþým da satma yönüne pek ala çekilir.
Sosyopat arkadaþým parayý sokaktan toplamiyorum elbette, ben yatýrým yapýyorum, 3 ay 6 ay deðil 3 yýl 6 yýlýn hesabýný yaparak giriyorum. Yani kýsa vadede düþmüþ çýkmýþ benim için önemli deðil, bir hedefim var oraya geldiðinde satarým. Gelene kadar kaç yýl geçmiþ çok önemli deðil.
Kapta deðerlendirme raporlarý açýklanmýþ incelediðimde firma yapýsýnýn çok iyi olduðu gözüküyor hisseninin bu fiyatlarda dolaþmasý çok mantýksýz bir hazýrlýk var gibi düþünün Mrgyo gibi bir hisse zarar açýklýyor þirket yapýsý iyi deðil ama 2 üstü bir fiyatta bu hisseninde en az oralara yakýn bir deðere sahip olmasý gerekiyor gerçi galip þe.....sizinin ayak bastýðý yerde ot bitmez hissenin aðzýna sý...çtý gitti toparlanmasý biraz zaman alacaktýr.
YTD deðildir.
Yer Ýmleri