Çok sýktýn ve çok sýkýþtýrdýn spek; üçgeni bir yere kýrman gerek artýk ya yarýn yada en geç salý gününe kadar ya 0,75 altýna yada 0,78 üstüne sert kýrýlým olmasý gerekir.
Nasip ve sabýrla zarardan Kar'a geçmek için bekliyoruz spekcim.![]()
Çok sýktýn ve çok sýkýþtýrdýn spek; üçgeni bir yere kýrman gerek artýk ya yarýn yada en geç salý gününe kadar ya 0,75 altýna yada 0,78 üstüne sert kýrýlým olmasý gerekir.
Nasip ve sabýrla zarardan Kar'a geçmek için bekliyoruz spekcim.![]()
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Bu senaryo olursa yandýkben bu kadar aþaðý çekeceklerini sanmýyorum. Gerçi çok onaylandý buralarda bakalým NE olacak.
Bugun 0.74 acarmi sabah
Dün yapmýþ olduðum yorumun grafik haLi...
Bakalým kýrmýzý kare ile iþaretlediðim kesiþme yine olacak ve tarih tekerrür edecek mi...?
Daha önce de belirtmiþ idim haftalýkta macd aþaðý kesti o korkutuyor ve bana göre de o baskýlýyor hisseyi.
Hisse 16.02.2017 de 0,90 gördü ve o tarihten sonra belini doðrultamadý ve sürekli düþüyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
https://invst.ly/3p8uj
Elliot gözüyle 29 kuruþtan 98 kuruþa 1.dalgasýyla gelen hisse düzeltmesini yapmakta.iki seçeneði var :ya tek zigzag ABC ile %38'ini geri verir(ki bu 71 kuruþa denk geliyor.resimde pembe 2)(ve bu ABC'yi 86-71 kuruþ arasýnda yapmýþtýr) ve 3. dalgaya baþlar yada ikili zigzag ABC yaparak %61,8'ini geri verir(ki bu 56 kuruþa denk geliyor.resimde kýrmýzý 2).yani 2. ABC dalgasýnýn C bacaðý 71 kuruþ kýrýldýðý anda 56 kuruþa gelir.içinden çýkamadýðým konu þu aslýnda.resimde de görüldüðü gibi 2 zigzag ABC olacaksa ikinci B noktasýara baðlantý olan X üzerine çýkabilirmi.onu geçtim ikinci ABC nin B noktasý birincil ABC nin A noktasýný yukarý kýrabilirmi.yanýt evet ise herþeyden ötesi 98 yukarý kýrýlmadýðý sürece bunun riski cebimizde.birgün olurda 97 den dönerse burasý B olur ve soluðu yine 56 dan alabiliriz.temennimiz 98 yukarý kýrsýn 71'i C olarak iþaretleyelimde o zaman hedefi 1600 yapalým.
NOT:Tamamen eðitim çalýþmasýdýr.yatýrým danýþmaný deðilim.YTD
NOT2:inþalla tarih tekerrür edipte bir daha 15 temmuz yaþamayýz.
Özet olarak bize 0.71 yollar mý görünüyor kýsa vadede...
Ýbiþ speðin keyfine kaldýk; aç gözlü oç.
Yer Ýmleri