sonn 1 saate kadar bi cacýk olmaz...ama kapanýþ rakamý önemli.hayýrlýsý olsun ne diim.
sonn 1 saate kadar bi cacýk olmaz...ama kapanýþ rakamý önemli.hayýrlýsý olsun ne diim.
Brüt takasta satýlan paylar kaç gün sonra hesaba geçiyor?Dün t+2 de gözüküyordu bugün görülmüyor
Nasipten öteye yer yok 0.43 tavanda popom kalktý .Ekraný kapatip dýþarý çýktým .O çýkýþ tabandi sonra 0.40 giderken serbest sattým 0.37 den gitti.bir daha böyle kaðýda girmem
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
yeþil gyo ya cuma düþen deðerleme raporuna göre tüm gayrimenkuller halkbanka ipoteklenmiþ, karþýlýðýnda milyarlarca kredi çekilmiþ halkbanktan. peki bu paralar nerede? kamilin yurtdýþýna kaçmasý yakýndýr. bana inanmayan kapa düþen son 5 haberdeki deðerleme raporlarýndan gayrimenkulun deðerini ve karþýþýðýnda halkbanktan ne kadar kredi alýndýðýný okuyabilir. kör cahil borsa oynamayýn. okursanýz kafanýz acýmaz.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Nurikinay kardeþ yorumun var mý ?
32 üzerinde kalabilirse onay alýyor diyebilirim ama 32 altý için ikili dip oluþabilir yani 26 altýna sarkabilir.tabii teknik iþlerse.malum patron kaðýdýndayýz ve her an her þey olabilir....temkinli olmakta fayda var.tabandan tavana tavandan tabana gördük ...ama 32 civarý bir destek sözkonusu ve orada tutunmaya çalýþýyor.sanýrým bir müddet 30-35 bandýný ziyaret edecek gib...bu sadece yorumdur arkadaþlar ben böyle görüyorum baþka bakýþ açýsý farklý yorum yapabilir saygý duyarým.inþallah güzel olurda herkes zararýný telafi eder.
Teþekkürler kardeþim
Yer Ýmleri