sattý görüntüsü var tabiiki ama niye sattý neden sattý niçin sattý bunu bilmeye çalýþmak önemli.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez daha önce de yazdým ...anlaþmalý olarak devretmediði ne malum ..o kadar hisseyi sen ben alamayacaðýmýza göre,o kadar hissseyi alanda %10-20 ile bu iþe girmeyeceðine göre bekle bizi 1,20 üzeritabiki siz benim veya baþkasýnýn demesi ile alým satým yapmayýn bizimki biraz hayal biraz fantazi...ama burasý borsa olurmu olur hele þu açýkçýlar kapatmaya baþlasýn o zaman tadý yerine gelir...
mrg nin deðeri. ne kadar...benim fikrimi söyleyeyim..patrona acil para lazým oldu ve senet satmak zorunda kaldý..þu anlama geliyor kaðýdý alttan vermiþ oldu...niyeti kötü olsaydý 2.50 lilere çekip mal verirdi gelene gidene...pegyonun elinde denizlide mevcut avm var ..yeþil mekez istanbul..taþý topraðý altýn...
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
burada bazý arkadaþlar engin yeþil denen muhteremin kim olduðunu bilmiyorlar... onun için hayal dünyasýnda geziyorlar ..
bu hisse 40 kuruþ da olur 4 tl de ama patron ne ister esas soru bu !! bence ikisi de istemez !!!
beni sahibi ilgilendirmez..þu an elinde olan þirket malý varlýklardýr iþim... daha henüz müþteri seyrek..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri