kýsada 85-87 den direnç gösterebilir ama aðalar isterse 15 günden beri yaþattýðý kabusu pembe rüyaya çevirebilir.tabiiki isterlerse..bize sadece izlemek düþer.
kýsada 85-87 den direnç gösterebilir ama aðalar isterse 15 günden beri yaþattýðý kabusu pembe rüyaya çevirebilir.tabiiki isterlerse..bize sadece izlemek düþer.
Arkadaþlar hepinizi saygýyla selamlýyorum.Selamun aleykum cümleten...
bu dediðin ky bakýþ açýsý olarak doðru ama spekettin dayý her zaman ters yapar iyi bilanço beklentisi ile kaldýrýr,sonra indirir, yani beklenti alýnýr gerçekler satýlýr evet þuan bilanço beklentisi var ,ancak iyide gelse kötüde gelse dayýmýz bir çalkalama yapacaktýr.kýsada buna dikkat etmek gerek orta ve uzun vadeciysen salla gitsin ha 50 kuruþ olmuþ ha 90 kuruþ sýkýntý deðil.
Ýkiye böldüm elindekini yarisini 82 kuruþa yarýsýný 83 yazdým alýrsa bende kar ederim oda 90 dan satsýn oda kar etsin, herkesin beklentisine bakýlýrsa burda 1 lira üstüne gidiyor .hadi hayýrlýsý benim hisseler ucuza satilsin varsin
bu kaðýtta uzun vade yoktur . kar zar alýp çýkacaksýn .. yoksa çok canýn yanar neye dayanak 1 li rakamlarý yazýyorlar anlamýyorum ..
0,9-1 aralýðýnda patron mal satarken !!
sayýn efekan kardeþim ..þahsen elimde lotu olmayan hiçbir sayfaya prensibim gereði yazmýyorum.muhakkak sende öylesindir ama iþin þakasý bir yana elinde lot tabiiki vardýr sadece miktarýný öðrenmek istedim elinde lot olmadan sayfaya yazý yazanýn niyeti zaten bellidir.þahsen elimde kendime göre epey yüklü miktarda var.zamaným da var,alttan atacak mermimde var yani iþ birazda keyfi inada dönüþtü az buz karla satmayacam inþallah büyük balýk yakalamayý umuyorum ..ayrýca ne senin nede benim yazýlarýmla kimse al sat yapmasýn zaten...lakin çok olumlu ve beklentinin üzerinde yazýyorsun onu merak ettim acemi olsan yüksek miktarda lot ile ygyo almassýn zaten....neyse özelden yazabilirsin her daim anladýðým kadarý ile sende büyük balýðýn peþindesin...
eyvallah efelerin efesi kardeþim...spekettin dayýmýz dökmeden götürmeyecektir.ancak þuda bir gerçek bu kaðýtta 1-1,30 arasý %70 ky dökülür geri kalan %1,30-1,70 arasý trenden iner.konjöktör olumlu devam ederse, çok az sayýda ky çok güzel fiyatlara ulaþýr tabiiki alttan alýp sabreden için söylüyorum.illaki inip binen ler dönem dönem olacaktýr.iþte ben o alttan alýp bekleyenlerden olmak için uðraþýyorum.herkese bol kazançlar diliyorum.ama þu bir gerçekki borsada her kes kazanamaz.biri kazanýrken biri zarar etmek zorunda.ama zaman ve sabýr her iþin ilacý
Yer Ýmleri