Kamil gitmiþ, inþallah hayýrlara vesile olur...
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
14 Kasým 2017 16:45
***YGYO*** YEÞÝL GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) ) Ýlgili Þirketler [] Ýlgili Fonlar [] Türkçe Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi --
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
14.11.2017 tarihinde yapýlan yönetim kurulu toplantýmýzda 1.) Yönetim kurulu üyeliðinden ayrýlan Kamil Engin Yeþil'in istifasýnýn kabulüne, Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Menderes Kültürel'in ilk genel kurul toplantýsýnda genel kurulun onayýna sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarýnca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine, 2.) Yönetim kurulu üyeliðinden ayrýlan Selçuk Canpolat'ýn istifasýnýn kabulüne, Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Resul Kurt'un ilk genel kurul toplantýsýnda genel kurulun onayýna sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarýnca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine, 3.) Yönetim Kurulu Baþkaný olarak Yaþar Altýparmak'ýn görev yapmasýna, 4.) Þirketi temsil ve ilzama Yönetim Kurulu Baþkaný Yaþar ALTIPARMAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Menderes KÜLTÜREL Þirketin Ticaret Ünvaný veya kaþesi altýna atacaklarý MÜÞTEREK Ýmzalarý ile Þirketi her konuda en geniþ þekilde temsil ve ilzama yetkili kýlýnmalarýna keyfiyetin tescil ve ilanýna katýlanlarýn oy birliði ile karar verilmiþtir. Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
Kap Bildirimine git
Þirket Genel Bilgi Formu
14 Kasým 2017 17:29
***YGYO*** YEÞÝL GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime Ýliþkin Bilgiler Yönetim Kurulu Üyeleri Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi YAÞAR ALTIPARMAK Erkek Yönetim Kurulu Baþkaný Muhasebeci Yönetim Kurulu Üyesi Gruba baðlý þirkette Y.K. üyeliði Baðýmsýz Üye Deðil MENDERES KÜLTÜREL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi, Müþteri Ýliþkileri Yönetimi Müdürü Baðýmsýz Üye Deðil FERMANÝ ÖZGÜR ALTUN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný Yönetim Kurulu Üyesi, Komite Üyesi/Baþkaný Büyük Medya ve Yayýncýlýk A.Þ. þirket ortaðý, Gruba baðlý þirkette Y.K. üyeliði Baðýmsýz Üye Kurumsal Yönetim Komite Baþkaný, Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Riskin Erken Saptanmasý Komite Baþkaný HAMDÝ SELÇUK TUÐRUL Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Danýþman Yönetim Kurulu Üyesi, Komite Üyesi/Baþkaný Danýþman Baðýmsýz Üye Kurumsal Yönetim Komite Üyesi, Denetimden Sorumlu Komite Baþkaný BEKÝR YÜKSEKDAÐ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný Yönetim Kurulu Üyesi, Komite Üyesi Danýþman Baðýmsýz Üye Deðil Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi GÜNAY YAVAÞ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yönetim Kurulu Üyesi Baðýmsýz Üye Deðil RESUL KURT Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Akademisyen Gruba baðlý þirkette Y.K. üyeliði Baðýmsýz Üye Deðil
Kap Bildirimine git

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri