Sonra hepsi KY ye
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonra hepsi KY ye
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylik maliyet tablosu 53 mly lotun ort 0.70
Biz degil milyon lotu olan dusunsun
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnvesting te bir arkadaþ yazmýþ.. Gerçekten de Engin in kredi faizleri yükseldiði için ev -ofis satýþlarý azaldý. Tower 205 için nakite ihtiyaç duydu. ve sonuç...
Bu engin tover 205 bitirmek için tefeci galip ten para aldý. ödeyemedi. borcuna karþýlýk hisse teklif etti. galip te hisseyi piyasa fiyatýndan alacak deðil ya. engin 0.50 kuruþtan hisse ile borcunu kapattý. galip te hisseleri paraya çevirdi. yönetim de bu olaylar karþýsýnda engin i þutladý. OLAMAZ MI.
BENÝM DÜÞÜNCEM..KÝMSEYÝ BAÐLAMASIN.. ÇÖZEMEM..
Ne oluyor ne bitiyor belli deðil ancak pazartesi taban yaparsa elimdeki son nakiti de gömerim buna ben. Elbet bir gün 0.80 üzerine atacak..
Galip 50 milyon lotu 0.50 sattigini beyan eden sirket
Onca tantanayi 0.18 kurus icin mi yapti
O melun zaten borsada para basiyor
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sakin olmakta fayda var.pazartesi neler olacak kestirmek zor.galip zaten paranýn damýna koydu þuanda.ancak bu galip açýklarý çekmek için böyle bir yol izlemiþ olabilirmi.ilk gün biraz yukarý çekti acikcilarin üsüsmesini saðladý cuma günü taze boka üþüþen sinekler gibi tüm açýkcýlar her kademeden açýða verdiler. þimdi pazartesi de düþecek diye açýða satýþ devam ederse galib de bunlarý kýstýrýrsa pazartesi akþam üstü ve salý kan gövdeyi gotururmu...hayal kurmak nasýl olsa serbest.....
Galip aga her ne kadar 0,50 den hisseleri devralmýþ olsada burada 10 kuruþ için iþlem yapacaðýný pek zannetmiyorum .bu kadar büyük lotu 10 kuruþ kar için aldýðýný düþünmüyorum .0,50 kuruþtan dahi almýþ olsada biraz daha yükseltip neden daha fazla kazanmak istemesin.ayrýca bu kadar büyük iþlem hacimlerinde yaþanan satýþlarý küçük yatýrýmcý karþýlamýyordur herhalde.
Sesli düþünüyorum bunlar hayal dünyamýn ürünleri , bana bakarak sakin kimse alýp satmasýn.bu yazýlanlar sadece düþüncelerimdir kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
yazdýklarýmýn hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz , birþey bilsem kendime faydam olur
Yer Ýmleri