Borsanýn en büyük oyunu budur zaten..Karþýlýklý paslaþarak top çevirir dururlar.Ne zaman canlarý istedi topu
þutu çekerek Goool atarlar...
Borsanýn en büyük oyunu budur zaten..Karþýlýklý paslaþarak top çevirir dururlar.Ne zaman canlarý istedi topu
þutu çekerek Goool atarlar...
Alýþ veya satýþtaki Emirleri kaldýrdýðý an 0.50 de olabilir anýnda. 0.70 de olabilir. Tahminimce 0.50 den Galibe satýlan hisseyi hiçbir büyükbaþ 0.70 den almaz.
Tutarsýzlýk nerde o zamanda 0.70 i görmez demiþim þimdide diyorum ki hiçbir büyükbaþ 0.50 ler dururken 0.70 den almaz. Zaman herþeyin ilacý buralarda ol. 0.50 hatta 0.40 lara gelince yine görüþürüz. Kimin borsayý býrakmasý gerektiðini.
O kadar net konuþuyorum kimsenin alýp satmasý beni ilgilendirmez. Ama kaðýdýn sahibi ********in önde gideni. Bu kaðýt son hareketini Galibin geldiði gün yaptý..Herkes yeþil yatýrým gibi olacaðýný bekliyor ama öyle kolay kazanç yok malesef.
Git iþine bak sen.Karýstýrma buralarý cahil cahil konuþup milleti güldürme kendini.Rezil ediyorsun kendini.Git bir dýþarýya çikta yaðmur yaðýyor mu bakýp ta gel hadi...Bu arada sayýn flaychaos beye takdir ediyorum.Sizin hakkinýzda çok güzel konuþmuþ..Tebrik ederim flaychaos bey e...
Geçen hafta perþembe günü yani bugün.Saat 16 dan sonra ne var ne yok alým yapmýþtý Galip!!! Acaba gene olurmu ?????
Yer Ýmleri