Aç bi incele patronunu araþtýr sonra yükseleceðinide bilir de. Taþ kafalarýnýz anlasýn bu ********in kaðýdý yükselmez. Kaðýdým var mý hayýr alýr mýyým hayýr. Sadece bu kan emicilerden millet uzak dursun diye yazýyorum.
Þerefsiz olmasa her kademeye milyon milyon lot yýðmaz.Kaðýdý býrakýr hangi yöne gidecekse gider. Galip bile bundan daha þerefli gerisini siz düþünün.
Biz ne dersek diyelim millet kolay kazanýyor demekki. Çoluðunun çocuðunun rýzkýný bunlara yediriyor. Kýsa yoldan zengin olurum hayali ile giriyor sonu hüsran. Az getirsin öz getirsin. Saðlam 10 larva hisse var bugün düþer ama illaki geri gelir kazandýrýr.
Ben matriksmobile Uygulamasý kullanýyorum. Derinlikleri ayrýntýlý görüyorum. Resmen milletle dalga geçiyor tahta sahibi. Milyon lotlarý yýðýyor yükseliþi engelliyor. Yarýn birgün Galip gibi bir gavata yine hisse satarsa gör o zaman cümbüþü buralar aðlama duvarýna döner.
Vay a.s. kaðýt senin hergün mü düþer kaðýt
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Alýþtýra alýþtýra bu daha iyi günleri millete yedire yedire düþürüyor. 0.40 yolculuðu baþlamýþtýr. Kaçan kurtulur. Karar elbette sizin YTD.
Yer Ýmleri