Aþaðý çakmaya baþladýlar yine fos çýktý.
sosyopat sana katýlmýyorum..dünkü yazdýklarýný okudum ama 30 kuruþtan 80 kuruþa gelmek bu adamlar için yeterli tezin, 7 yýldýr bunlarýn numaralarýný gördüðüm için kabul edilebilir gelmiyor..ben bu sýrada bir kaç iyi haber bekliyorum..haberlerin doðru olup olmamasý önemli deðil..biz elimizden geleni yaptýk demeleri için sebep lazým..o yüzden iþleri bu hisseyle bitti biraz uzak bir fikir geliyor..açýkçýlara günlükçülere hep fýrsat verdiler..geçen bantta 30 dipti..bu sefer dibi ne belirledikleri de önemli elbette..ama geçen seferde yazmýþtým artýk bir þekilde baþka numaralar denemeleri gerekiyor, belki biraz güven telkin etmeleri gerekiyor..
formasyon attýn millete kaðýdýný sattýrdýn.
70 aþaðý kýrýlacak hissi yarattýn millete yine sattýrdýn
14 ündeki 9m hacme itki baþlangýcý yerine tepki dedin
güvenmediðin inanmadýðýn bir hisseye neden yatýrým yaparsýn.ve bunu senelerdir yapýyorlar diyorsan
hodri meydan:en baþta grafik atýp 70 aþþaðý kýrýlmasýný umuyordunya,neden 70 lerde açýða satmadýn satsaydýnda sende tersten kazansaydýn.
71 den 87 ye gelmiþ kaðýt seans içinde kar realizasyonu yapýyor buna bile fos çýktý diyorsun.seans bitti kaç kapattý.
Baþarýsýz OBO formasyonu nedir onu da duymamýþsýndýr sen.git bir araþtýr sonra kaðýt nereye gidecek gel onu buraya yaz eðer tarafsýz olduðunu iddia ediyorsan.
ÞÝMDÝ SANA ASIL SORUM:KÝMSÝN SEN KARDEÞÝM ASIL AMACIN NE
Oncelikle herkese iyi aksamlar
Tahminimce sosyopat bu kagida en son 75 ile 80 bandi arasibda girmis bir arkadas. Gecmis alinlarini bilemiyorum. Yalniz kotu niyetli bir arkadas ildugunu dusunmuyorum. Bu kagit onun dedigi gibi 50 bandinada geri donebilirdi. Su an zaman onu haksiz cikarmis gozukebilir ama olmayacagi anlamina da gelmiyor. Bu kagitta teknik oldugunu yada hareketlerini kestirebiliyorum diyen birisi ya spek olmasi lazim yada yalanci. Sosyopat belki kaybetmeye aliskin olmadigi icin bu kadar karansar olabilir bu kagoda ama her zaman birsada su altin kural gecerlidir'' birsada para kaybetmezsin sadece zaman kaybedersin ". Benim ortalamam bu kagitta 90 kurus lot sayimida soylemem zararim bulunmakta heleki sattip gectigim kagida gore bir gunluk hatam pahaliya mal oldu. Ama kayibim olarak sadece zaman goruyorum. Belki sosyopat olaya bu perspektifte bakmadigindan boyle yorumlar yapiyor olabilir anlayis gosterelim..
Sosyopatin yazdigi olasiliklarin hicbiri yanlis degil..Obo calismasi durumunda olacaklari yazmiþ...ama obo bugun calismadi...
Teþekkürler Arkadaþlar, siz benim yerime güzelce cevaplamýþsýnýz. Olabilecek kötü þeyleri yazmam bazýlarýnýn hoþuna gitmemiþ olabilir. Düþmesini ben de istemem ama olabilecek þeyleri de göz ardý etmemek lazým. Riskli bir kaðýt. Bazen panik yapmak ve erken hareket etmek iyidir, paranýzý kurtarýr. Ve hoþunuza gitmese de yine söylüyorum: 0.70-0.75 aralýðý kýrýlýrsa hedef 0.50. OBO bozulursa ve yukarý dönerse hedef 1.50.
Yer Ýmleri