Aman ne çok olacak,parça parça var,bunda toplamayý düþünüyorum
Aman ne çok olacak,parça parça var,bunda toplamayý düþünüyorum
SM-G7102 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senelerdir bu kaðýda girip çýkanlarý izlerim.
Ýlk aþamada ucuz bir hisse bulduðunu düþünerek süper bir beklenti içine girme ve þöyle olacak böyle olacak yazmalar;
ikinci aþama beklentinin hafif kaybolmasý ve hayal kýrýklýðý ile birlikte sabrýn taþmaya baþlamasý durumlarý;
üçüncü aþamada ümidin, hayallerin, sabrýn tamamen yitirilerek, küfür edilerek zararýn kurtarýlmaya çalýþýlmasý.
Arkadaþlar 2. aþamaya geçtiler galiba.
BULAÞMAYIN.
[emoji106] [emoji122] [emoji106] [emoji122] [emoji106] [emoji122]
GM Discovery II+ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeþim ne güzel özetlemiþsin. Aynen dediðin gibi. Yeni gelen veya gelecek olanlara bir kez daha düþünmeleri tavsiye edilir. Biz bulaþtýk týrmalýyoruz, siz uzak durun.
Bu aþamalarý nerden mi biliyorum?
6 yýl önce 1.42 maliyetle bu kaðýda girmiþtim. Kaðýt 2 lira olacak diyorlardý. Ve 6 yýldýr bir daha aldýðým rakamý hiç görmedi. Hep düþtü. Hala yarýsýna bile gelemedi.
Uzuuuunn süre kaðýtta bekledikten sonra, kaybettiðim parayý sineye çektim, baþka kaðýtlardan zararýmý çýkarttým.
Bu kaðýdýn varlýklarý da, projeleri de ayný bugünkü gibiydi. Bunlara güvenmiþtik.
Hiç birisine güvenmeyin. Günlük yükseliþlere bile güvenmeyin. Bunlar 1 gün verir 3 gün alýrlar.
Çok güzel yazmýþsýnýz,demek oluyoki yüksekten almýþ ve zarardasýnýz ve beklemek zorundasýnýz,ve içinizde hala bir umut varki çýkmasýný bekleyerek zararýn kapanmasýný ve azda olsa birazcýk karla çýkma düþüncesindesiniz,evet dedikleriniz doðru iyi bir hisse olsa bu tip hareketler yapmaz,ancak benim karýmda bana zararýmda bana,ben millet gibi kendimi bitirecek,sýkýntýya sokacak,üzecek vs miktarla borsaya girmem,girerim zararmý ettim beþ sene o hissede kalmýþtýr,ancak eninde sonunda tahta kapanmadýðý sürece her hisse çýkmýþtýr.saygýlar.ytd
Yer Ýmleri