YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
YYAPI 1,35 yaparak fincaný tamamladý, þimdi kulp peþinde...
Darýsý bizim YGYO'ya fincan hedefi 1,49/1,50 olarak gözükmekte Ýnþallah oda tamamlar.
YYAPI ve YGYO sipeði ayný mý? Ýkisine birden gücü yetmiyor galiba birini vezir bizi ( YGYO ) reziL etti.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
millet umudunu kesti galiba) kapta deðerleme raporu yayýnlamýþlar dün. bilmem nerdeki konutlar için 185 milyon deðer biçmiþler. bugün bu haberin etkisiyle spek kesin düþürür hisseyi.
Þirketin elindeki mevcut konut durumuyla ilk 3 ayda kar açýklama durumu nedir? Tahmini olan var mý? Ben kestiremiyorum bu gyolarýn kar durumlarýný.
Dün geLir gelmez inceledim REVÝZE deðerleme raporunu, yer güzeL konum güzeL lakin spek ve patron tamam demedikçe 1 aydýr süründürüyor moda oldu 0,79/0,81 dar alanda kýsa paslaþmalar.
0,81 sanki yýllarýn düþen kanal direnci gibi bu kadar baský kurma spek !!!
Sabýrla nasiplenmeyi bekleyeceðiz.
08.02.2017 tarihinde YGYO ve YYAPI fiyat ve aradaki marjlarý
YGYO 0,98
YYAPI 1,16
görmüþ en yüksek ve aralarýndaki marj % 18 e tekabül ediyor idi
Bugünler de ise;
YGYO 0,80
YYAPI 1,20 en yüksek 1,35 gördü
Aralarýndaki makas ve marj 50 günde ciddi þekilde YGYO aleyhine yani bizim de aleyhimize açýldý..
ve marj 1,20 ye göre % 50
1,35 e göre ise % 68 oranýnda açýldý.
Yani 50 günde YYAPI bize göre en az % 32 artmýþ oldu...Ya YYAPI pahalý yada YGYO þuan çok iskontolu?
Ýnþallah hareket bir an önce baþlar ve hak etmiþ olduðumuz yerlere gideriz.
takas
ygyo.jpg
Yer Ýmleri