Uzuuuun zamandýr yazýyorum: Bundan bi cacýk olmaz.
Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana.
20-30 kuruþa gider. Orada kalýr.
Dolandýrýcýlarýn kaðýdý.
Uzuuuun zamandýr yazýyorum: Bundan bi cacýk olmaz.
Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana.
20-30 kuruþa gider. Orada kalýr.
Dolandýrýcýlarýn kaðýdý.
Helal olsun kardeþim çizginden hiç sapmadýn cacýk dedin iþte oldu.Sen bu sahtekarlari bayadýr biliyorsun bi yol haritasý çýkar bakalým ne diyorsun
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6-7 senedir tanýrým bu kaðýdý. Hep ayný sahtekarlýk.
Biraz yükseltip gidiyormuþ gibi yapýp, millete kakalarlar malý. Ondan sonra da sabýr çatlatan, seneler süren bir aþaðý gidiþ.
Burada bu kaðýt þöyle olacak, böyle olacak diyenler onlarýn paralý askerleri...
Her zaman çýkar ortaya bunlar, biri gider öbürü gelir. Dikkat edin kanmayýn bu tiplere.
Bu kaðýttan bi cacýk olmaz.
Abartýsýz söylüyorum borsada mümkün olan en düþük rakam neyse oraya indirirler bu kaðýdý.
Paranýzý bu dolandýrýcýlara kaptýrmayýn.
Son düzenleme : Sosyopat; 09-05-2018 saat: 15:04.
Vay amk arkadaþ.endex 1000 PUAN düþtü sabah ygyo.45..öyleden sonra endex 1700 PUAN yukarýda ..kaðýt 49..vaybeeeeeYTD....
SM-G928C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok istikrarlýsýn YGYO ve Grubu hiç bozmuyor sunuz karaktersizliðinizi ve her gün düþerek KY düþmanlýðýnýzý ilan etmenizi YAZIKLAR OLSUN.
Endeks sözde % 2 artýda ama benim hisseler ( VE EMÝNÝM ÇOÐU SÝZLERÝNDE ) kýpkýrmýzý adi adamlar üç beþ hisse ile endeksi yeþil gösteriyorlar ama bist tabaný baþta biz KY kan aðlýyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Bu grubun hepsi sahtekar, dolandýrýcý. Bu grubun kaðýtlarý borsadan çýkarýlmalý. Daha fazla yatýrýmcý maðdur olmasýn.
Bir haber mi var?
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen yyapý tavan yaparsa bu da devre kesebilir 52 yi kýrdýrmadýlar YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri