Toplantýya bizzat mi yoksa e imza ilede katilabiliyormuyuz birde bu 46 alim meselesi olursa nasil yapacaz nasil talimat verecez
Toplantýya bizzat mi yoksa e imza ilede katilabiliyormuyuz birde bu 46 alim meselesi olursa nasil yapacaz nasil talimat verecez
Ayýn 10'una kadar 46 kuruþu ya kendi geçirir ya da 46 kuruþtan genel kurulda ayrýlmanýza izin vermez. Çünkü toplam 1000.000/46=2 milyon 1...civarýnda hisseyi geçerse ayrýlmak isteyenlerin hisse toplamý satýþ ve de ayrýlma hakký iptal. KAP haberinde öyle diyor. 1 milyon lira para ayýrmýþlar toplamda limit olarak.
Ytd
Toplantý ne zaman bilen barmi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul 10 Eylül pazartesi saat 14.00 de Topkapý Yeþil Plaza da yapýlacak... online katýlým için toplantý öncesi kayýt yapýlmalý....Toplantýda geri alým 0.46 tl ve üst sýnýr limiti 1 milyon tl oylamaya sunulacak 2/3 i çoðunluk saðlandýðýnda çaðrý baþlayacak..O yüzden herkes elindeki hisseleri toplantý günü kayýt ettirsin ...
“Benim kudretimin ulaþtýðý yere onlarýn hayalleri bile ulaþamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
BU NE ANLAMA GELÝYO ÜSTAD
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fatih Sultan Mehmet
Arkadaþlar Ýstanbul dýþýnda olup genel kurula katýlamayacak olanlar
https://egk.mkk.com.tr/
adresine girip kayýt olmalýsýnýz..Bunun içinde e imza alýnmýþ olmasý gerekiyor ya da Ýstanbul da katýlacak bir yatýrýmcýya
sizin adýnýza oy kullanabilmesi için vekalatname vermeniz gerekiyor...
Saat 14 de elektonik ortamda hazýr bulunup e genel kurul üzerinden baðlanmayý unutmayýn...
Birlikten kuvvet doðar ..
Fatih Sultan Mehmet
Yer Ýmleri