Fýrtana öncesinde miyiz?
son 1 aydýr hareketlerini 48-57 arasýndaki hareketlerine benzettim nedense sizinde dikkatinizi çektimi bilmem defalarca 56-57 den dönüp 48-49 onay alýp durdu...sonra 1 haftada 90 lara geldi inþallah aynýsýný yapar 1,2* lerde soluklanmalýyýz....yazdýklarým tabiiki yatýrým tavsiyesi deðil...maksat muhabbet olsun![]()
Dünde belirtmiþ idim;
Yarýn þimdi daha da önemli 0,80 aLtý artýk oLmamalý belki dönüp onay aLmak ister, 0,80'den ama asla altýna sarkýp kapanýþLar yapmamalý.
Yarýn 0,84 geçer ise 0,87 direncine yoL alýr. Günlükte macd öpüþtükesiþti. Ýnþallah yarýnda çok iþtahlý ve hacimli çýkarýz.
Spekcim, Þuan NÞA'da senin 1,xx leri zorlaman gerekiyor idi, hem endeks bazýnda hemde YYAPI ile arandaki fark sebebi ile buralarda olmaman gerekiyor idi.
0,84+++ tek tuþ gelir ve 0,83'teki Milyon desteði 0,84+++ koyar ise 0,87 ve üstü hedef olur.
Ama 0,84 ve 0,87+++ kapanýþlar beni mutlu eder.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
YYAPI bugün bizden daha hareketli.
Ýnþallah YGYO 'da bugünü yarýný çok güzeL yerlerde kapatýr.
0,84 'ü öðleden önce kaldýrabilirler. 11 11 11 alýþlarý olduðunda kademe alýþý oluyor idi daha önce.
Son düzenleme : Dr.Okan; 13-04-2017 saat: 12:15.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
0,88 dahil oraya kadar 3.323.122 lot var... Birilerinin gelip bunlarý süpürmesi gerek....
12,59 da alýnan 200 bin lota bakarsan satanlar ky gibi
0,84'te 200.000 lot tek duJ geldi ama kademeyi kaldýrmaya yetmedi.
Spekcim gün sonu 0,87+++ hacimli kapanýþ rica edeceðim.
svg. güccük yatýrýmcý![]()
Yer Ýmleri