0,40 a çýkmýþtý ekranda yoktum baktým gene düþmüþ yine devre kesmiþ. Ýnþallah kapanýþ þýk olur ve yeþil kapatýrýz.
canlý isleyen varsa **** paylaþsa bizde izlesek
0,40 a çýkmýþtý ekranda yoktum baktým gene düþmüþ yine devre kesmiþ. Ýnþallah kapanýþ þýk olur ve yeþil kapatýrýz.
canlý isleyen varsa **** paylaþsa bizde izlesek
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
ben ölü taklidi moduna geçiyorum.akþam seans kapanýþýnda bakacam.ekraný kapattým...akýl almýyor iþlemlere.ne oldu 44 den 30 a indi ne oldu 40 a tekrar çýktý yine ne oldu 34 e düþtü savaþ veriliyor tahtada...arada ezilmiim kenarda bakiim nasýlsa 20 krþ u bile gördük satmadýk![]()
Adese de brüte girdi ama brütün yarýsýndan itibaren her gün yükselerek 2 60 lardan 620 lere geldi bizim ******** ne yapmaya çalýþtýðý belli deðil yeþil iyice saldý inþallah yeþile uymayýz yyapý daha güçlü duruyor YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlýk
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kademeler çok da önemli deðil sabah yyapý da tavanda 10 milyona yakýn lot vardý bekleyen ne oldu bir anda tavaný bozup tabana gitti spek istesin yeter ki anýnda tavan yapar 40 üstü kapamasý lazým yyapýnýn yarýnki brüt cezasýyla birlikte yapacaðý hareketleri çok önem kazandý YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben eski maðdurum inþallah düze çýkarsýnýz iyi tarafý alýþlar düþük
Olumlu bakalým olumlu gelsin [emoji3]
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri