arkadaþlar bence biz onlarla birlikte hareket edemediðimizden kar edemiyoruz. daha 2 gün önce ihlastan çýkýp buna 87 de atladým. gerisini siz getirin. halbuki beklemesini bilseydim 79 dan almýþ olurdum. veselamm
Yok hocam onlarla hareketi felan yok adam sabah akþam 0.86 dan millete verdi gazý verdi gazý. Þimdide utanmadan tepki gösteren birine cevap vermiþ 0.36 dan söledim ben o zaman nerdeydiniz diye yüzsüzlükde sýnýr yok
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeþilin diðeri üstüne koyarak devam ediyor bu baþa sarma derdinde. Dizginlerini tutan çok ******** çýktý normalde kýsa da 1.20 denemesi beklerken 74 e emin adýmlarla gidiyor. 74 altýna sarkarsa nereye varýr muamma
hocam bunlar madeni bulmuþ kendilerince hareket ettiriyorlar. meydaný boþ bulmuþlar dolaþýmdaki belli baþlý hisseile ileri geri yaparak biþeyler yapmaya çalýþýyorlar. aslýnda hisse zaten diplerdeyken ben bütün birikimimle hissedeydim 37 kr maliyet ortalamayla. bunlar dedi diye deðil. bunlarýn dediklerini çok sonralar duyar oldum .15000 adet olan hissem 40000 yapmýþtým. bu son 2-3 günlük hareketleri beni ters köþe yaptý. birde ihlasla deðiþ tokuþ yaptým bir iki defa.
yakýnda birileri bunlardaki malý süpürürse o zaman tadýndan geçilmez
yatýrým tavsiyesi deðildir.
mardin haftasonu ygyo süper kapamýþ grafikte mükemmel felan diye 3-4 tane sadece ygyo grafiði paylaþmýþtý. millette pazartesi atladý hemen geçirdiler. ordan oraya atlayýp duruyor. alacaðýný aldýðý zamanda geriye kalanlara sabýr diyo anca.
malesef bende 87 dn atlayanlardaným. 87 deki malý tek kalemde kaldýrdýklarý için. nerden bilecektim oyun oynadýklarýný
Sabretmek lazým sakin olmak lazým
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri