...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Siz siz olun sosyal medyada kilikleþen irili ufaklý pazarlamacý gruplarýn algýsýna düþmeyin...sürekli ona buna çatýp küfür eden veriden çok algý paylaþan ne üdüðü belirsiz arka planda ne iþler çevirdikleri belli olmayan bir ton manipulasyon grubu ve üstadcýklarý mevcut...tek önerim veri ve cizim üzerinden þirketin temel analizi ve ulusal global etkileride ve mevsimselliði göz önünde tutarak kendi bireysel risk analizinizi yapýp kendi göbeginizi kesin...bu iþleri yani cizim temel analiz vesaire çözmek zor degil biraz ugraþan herkes ayný cizimleri cizebilir...tabiki tecrübe farký vardýr lakin biri daha tecrübeli diye algýsýna kapýlýp agýna düþmemekte gerek...paranýn söz konusu oldugu yerde her görüþü ve fikri ve kiþiyi iki kere sorgulayýn derim...kimse kimseye kolay para kazandýrmaz...özellikle borsa birilerinin birilerinden ucuza kagýt alýp gine birilerine ayný kagýdý pahalýya pazarladýgý bir platform olarak bu iþin ana kuralý buyken þüpeci olun derim...her görüþ ve fikre ! ...sokakta para için insanlarýn birbirini dolandýrdýðý 40 takla attýgý bir çaðda, paranýn merkezi borsa da samimiyet beklemek büyük saflýk ! aman diyorum dikkat mevsimine girdik...
![]()
Son düzenleme : illim; 17-02-2020 saat: 04:06.
günlük görünüm...eksi artý olasýlýklar mevcut...
![]()
Yer Ýmleri