Adamlar göz göre k.y nýn parasýný çaldý. Hýrsýz bunlar yeþil hýrsýz bunlar.
F3311 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar göz göre k.y nýn parasýný çaldý. Hýrsýz bunlar yeþil hýrsýz bunlar.
F3311 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu Yunan gavuru yapmazdý kendi vatandaþýna bunlardan herþey beklenir,yeþil küçük yatýrýmcý düþmanlýðý.firma sahiplerinin ünvaný ve soyadlarý hariç yeþil i andýran bi taraflarý yok.yeþillik kurutucu bunlar.
Yaw o deðilde beyler twitter da bir adam herþeyi kaybettim diyor intihardan bahsediyor ygyo baþlýðý altýnda ve herkes patronu suçluyor haklýyýz tabiki þu anki fiyatlar gelen bilanço bunu izahý olmalý patron nasýl böyle sessiz kalýyor nasýl böyle bir vicdan var anlayamýyorum....ben tanimiyorum dogrumu bilmiyorum ama adam Allah affetsin intihar edecem diyor yaaa böyle bi þey yok.....milleti dökmek ise bu evet millet döküldü patron al senin olsun milyonluk lotlarin .
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yeþil inþaat adý altýnda yeþiller ygyo yu sömürüyor,parayý kazanan bu þirket kaymaðý yiyen toprak olasýca yeþil
Öðlen 0.83 ten alým gidiyordum. Verilmiþ sadakamýz varmýþ meðer
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mantýklý hiç gelmiyor bana þelale þeklinde düþen kaðýdý bu hangi küçük yatýrýmcý alma cesaretine sahip.ayrýca adam mal çýkacak olsa yataya baðlar yada ufaktan ufaktan yukarý götürür yedire yedire verir þelale olmuþ kaðýdý kime nasýl satabilecek , ayrýca beklentisi de yok kim neden alsýn mantýðým almýyor gitti.
yazdýklarýmýn hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak almayýnýz , birþey bilsem kendime faydam olur
SÝZÝN AKLINIZDAKÝ NEDÝN
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri