OLABÝLÝRMÝ
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OLABÝLÝRMÝ
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O ihlas gurubunda yazar... 72'yi kýrmamasý lazým diyor... Bugün zorladý gerçi... Eðer böyle birþey olursa gerisini kestirmek zor... Gerisi enginin insafýna kalmýþ.. Ben yarýsýný 78'den vermiþtim... Kalanýn yarýsýný da 72'yi zorlayýnca verdim... Böylesi tepkisiz düþen kaðýtlardan uzak durmak lazým bence... Yarýn 72'yi kýrarsa kalaný da verir þansýmý baþka yerde denerim... Hayatým boyunca ilk kez düþüþ trendine giren bir kaðýda tepki verir umuduyla girdim zarar ettim. Gerçi al satlarla zararý küçülttüm Ama þu yaptýðým hatayý bir ömür kulaðýma küpe edeceðim
Ayrýca bu kaðýdý 72 altýna düþmekten tek bir þey kurtarýr... O da patronun alým açýklamasý... Ýþ yatýrým 1 milyon almýþ... Eðer Bu o ise buradan dönmesi veya en azýndan daha da düþmemesi için bahane olur
Tamamen kendi uydurmam ile yazýyorum.bence, gizli bir pazarlýk ile el deðiþtirme iþi var,muhtemelen anlaþma saðlandý sert hareketler ile döküp,1,50-2,50 hareketi baþlayabilir (biraz güven kaybetti ama giderse atlayan yine çok olacaktýr) ama zamanlama nasýl olur bilmem tahminim yýlbaþýný bulabilir.yeþil inþaatýn 2017/9 ve 2017 /12 mali verilerinin iyi olacaðýný düþünüyorum.maksimum düþeceði noktanýn 0,6* lar olmasý gerek burdanda dönmesse þemsiye açýlýr...inþallah döner beklentim en azýndan yýlbaþýna kadar 0,80-1 ,00 arasý oyalanmasý.umarým haklý çýkarým çünkü gördüðüm kadarý ile ky de mal çok kaldý kitlendi kaldý herkez.bende kazandýklarýma sayýyorum zararýmý... Inþallah hep beraber kazanýrýz...
0.80 ustu tutunabilirse önce 87 sonrasi 1.50 civarý ytd
C103 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ciddi zarardayým. Ama rahat olun ekraný sürekli izlemeyim. Ancak sinir bozar. Onun yerine bilancolarý inceleyin diger sirketlerine bakýn. Hele yeþil holding 2016 karý nedir. Adama istanbul cöpünden gaz kazaným iþini veriyorlarsa düþün demek hükümetlede arasý iyi. Hele 2014 de yesil plazayý 32 milyon dolarýn 30 miyon dolarý 3 taksit 2016-2017-2018 yilbaslarý odemeleri bilancolar yillik kaba hesapla 35 milyon eksi kalem. 2018 odemeden sonra insallah onü açýk. Ne diyelim Allah utandirmasýn. Tercihimiz yüzümüzü güldürur insallah.
En cok takip edilen hisselerden biri ygyo, sirket saglam, piyasa degeri/defter degeri 0.70. Projeleriyle guclenen sirketlerden biri.nakitte olanlar asagida bekliyor zannedersem, yonetim artik hisseye sahip ciksin, hisse cok dustu. Yonetime sesleniyorum: bircok yatirimci tarafindan hisse ilgi goruyor bunun degerini bilerek hisseyi kaldirin yoksa cok ararsin, ilerde cok cikar satmak icin ky ararsiniz bakiniz cemas hissesine (isiklar grubu) ...insAllah bayram oncesi yarin bir tepki verir de zararda olanlarin morali duzelir.ytd
Yer Ýmleri