Arkadaþlar sessiz olup bos yorum yapmassak daha iyi olur sessizlik iyidir okuyorlar yazmayýn daha iyi
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar sessiz olup bos yorum yapmassak daha iyi olur sessizlik iyidir okuyorlar yazmayýn daha iyi
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Baþka hisseler de gördüm tavan yapýyor kimse bir þeyler yazmiyor ve olumlu oluyor
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Tahta yapýcý gelene gidene malý veriyor
Forumda sahte KY görünümlü çok þaklaban var
Nerde duracaðý belli deðil
tartýþmanýn ve ben demiþtim demenin kimseye faydasý yok beyler .herkes hür iradesi ile alým satým yapýyor.1,30 u görürkende 040 lardaykende burdaydýk veren verdi vermeyen kaderine razý oldu ...þahsen uzuncuyum atýl paramý koydum sýkýntým yok ama zararda olan arkadaþlara üzülmekten baþka yapacak bir þey yok þuan dalgalý bir hareketlenme var ve su bulanýk su durulmadan ne olacaðýný kestirmek zor.diðer kaðýtlarýmdan çorbayý kaynatýyoruz çok þükür.lütfen kimse kimseyi kýrmasýn.insan zarardayken ruh hali farklý oluyor bunu hepimiz biliyoruz. bence foruma kimse yazmasýn bile sessizlik iyidir....
Patron çok mal satmýþ.
Belkide hisseyi dizginlemek için yaptý.
Tahminimce seneye bu zamanlar çok yükseklerde olabilir.
Kendi düþüncemdir. Hissede deðilim. Kaymaðýný yiyemeden ayrýlmýþtým 3-4 ay önce
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ulan serefsiz sat sat bitiremedin adi adam su bayramý bizlere zehir ettin ALLAH bin türlü belaný versin serefsiz adam
Spk bulteninde patrona ceza haberi cikabilir ytd
Derinlik rica etsek
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri