Yükselirken ayak uydurmadý ama düþüþte önde koþmaca. Buna þaþýrýyorum iþte????????
Yükselirken ayak uydurmadý ama düþüþte önde koþmaca. Buna þaþýrýyorum iþte????????
Ne desek boþ anlaþýlangaranti dün aldýðý fiyattan daha aþaðýda bir miktar mal mý verdi yani???? O 335 ile iþlem yapan kimdi gören söyleyebilir mi?????
28 Nisan genel kurul toplantýsýnda sürpriz bir karar çýkarsa açýklanabileceðini en erken tarih 2 mayýs. Bilanço gelir mi tam bilmiyorum doðrusu. Umut garibanýn ekmeði tarzý iþte.
genel kurul gündemi belli sürpriz karar çýkmaz
2 mayýsta þirketin gelecek projeksiyonu için Yönetim kurulu baþkanýydý sanýrým onun katýlacaðý bir basýn toplantýsý var, muhtemelen körler saðýrlar birbirini aðýrlar olacak ama bakalým ne diyecekler
bence çare drogba olmasa da nurol life, sonrasýnda da artýk kira geliri ve yeni ihale kazanýmý. þu an benim gördüðüm tablo bu...
Gyo larda bir hareket var. Hayýrdýr inþallah. 140 milyon kar bekleyen reysaþ da gyo üstünden gidiyor gene. Bize gelince DEÐÝÞEN BÝR ÞEY YOKTUR![]()
Endeksi olmuþ 92000 bir türlü 4,50 Yi geçemiyoruz, ne biçim adiliktir anlamak mümkün deðil..
Yer Ýmleri