grafik yapý, pkart operasyonuna benzýyor.
grafik yapý, pkart operasyonuna benzýyor.
Yazdýðým mesajlar ve paylaþtýðým grafikler þahsi görüþlerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Isimiz Galip'e kaldi... oyle mi ? Vay be nugyo. Vay be.. neydin nooldun!
Dokunmayýn Galibime[emoji1] Benim Galibim iþini bilir[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Metro mu almýþ gerçekten ?![]()
Þimdilik spekler gyo larda iyi hareketler yapýyor. Sanýrým bu hareketlilik bir süre daha devam eder.
Ama önemli olan sektörün tekrar canlanmasý ve gyo larýn ihtiyaç duyduðu nakit kaynaðý saðlanabilmesi. Çünkü bütün gyo lar finans borç yükü altýnda ve ayrýca devam eden projeler için likit desteðe ihtiyaçlarý var
basýn yayýna bakýldýðýnda sürekli satýþ patlamalarýndan önceki yýllara göre satýþ yükselmesinden rekor kýrmalardan falan bahsediliyor. Ama cevreden bildik mütahitlerden ve bireysel satýcýlardan takip ettiðim kadarýyla ellerindeki ürünleri pek satamýyorlar, yaprak bile kýpýrdamýyor diye tanýmlayanlarda var.
Sizlerin cevrede durum nedir? Reel olarak çevresindeki mütahþitve bireysel satýcýlardan edindiðiniz izlenim nedir? Sektör konusunda yorumlarýnýzý alabilir miyiz?
Bu zorlu süreçte sektörü iyi takip etmeli ve ürünün satabilen gyo larý tercih etmeli diye düþünüyorum.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gezme ceylan bu daðlarda ablarlar seni türküsü aklýma geldi. Son durumda metro var mý tahtada?
Hayde o zaman cosku zamaný galio
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri