Ben de demiyorum %20 düþer diye, 5-6 kademe aþaðýdan alýr, 1 lot fazla alsa bayram yapar bu kansýzlar, pardon yatýrýmcýlar [emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben de demiyorum %20 düþer diye, 5-6 kademe aþaðýdan alýr, 1 lot fazla alsa bayram yapar bu kansýzlar, pardon yatýrýmcýlar [emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým finansman yabancýlara alým yapar genelde diye biliyorum. Ama geçenlerde piyasayý force edip endeksi tutmuþ ve sonra iki gün boyunca aldýklarýný vermiþti tüm piyasaya. Ýnþallah bizde de böyle yapmaz ve metronun 200 000 lot 4,54 den aldýðý ve yatýrým ortaklýklarýna virmanladýðý gibi olur diye düþünmek istiyorum.
..... Teknik olarak güzel duruyor ayrýca endeksin 90 bine çýkýþýný satýn almamýþ ve bilanço da çok güzel gelmiþ bir yönden iyi bir yönden handikap yabancý oraný çok yüksek. hisse toplu speklerin girmesi zor hisseye hareket getirecekse yine yabancýlar olabilir. ytd.
Þirketin beklenti oluþturan iyi projeleri var. Ama bilançolardaki finansal durum fazla parlak görünmüyor. Þuan hisse defter deðeri 2.50 civarýnda ve þirketin 750 milyon finans borcu ile 550 milyon ticari borcu var. Toplamda 1.3 milyar borç. Buna karþýlýk 150 milyon civarýnda alacak.
Bu borclarý eritecek oranda kira geliri ve üniteleri satma performansý yakalarsa hersey pozitif olur. Özellikle döviz bazýndaki yüksek finans borçlarýný bir an önce eritmesi gerekir.
Þimdilik bilançolarda projelerdeki ünite satýþlarý miktarý düþük görünüyor. Bu satýþlar konusunda daha yakýn takibi olan arkadaþlar var mý acaba?
teknýk ýyý temel ýyý takas ýyý spek berbat gerýsý de detay ama omrumden gecen senelerý bana nasýl gerý verecek 6 degýl 7 degýl 8 degýl cok olmalý cook yoksa bu askýn ýzdýrabýný naapcaaz bu kadar cýlekes arkadas gunlerce raký masasý kursak alengýr cýlýngýrlerýný anlata anlata býtýremeyýz senelerdýr sana mý dogduk lan nugyooo
Yer Ýmleri