Dün bu gün de mal toplamaya çalýþýyorlar... vermiyor kimse... nal topluyorlar mal yerine.
tilki ol, kurnaz desinler, kurt ol korksunlar ama domuz olma demiþler ya...
2.20 lerden mal istiyorlar...
haaassss lan pembe götlü iþadamlarý sizi -)))
Dün bu gün de mal toplamaya çalýþýyorlar... vermiyor kimse... nal topluyorlar mal yerine.
tilki ol, kurnaz desinler, kurt ol korksunlar ama domuz olma demiþler ya...
2.20 lerden mal istiyorlar...
haaassss lan pembe götlü iþadamlarý sizi -)))
Vahiye falan gerek yoktu, bilançoyu inceleyenler bu günü gördü. Vahiy bekleyenler, takas verilerinden spekülasyon yaratmaya çalýþanlar çarpýldý. Bu gerçeði kabul etmek bu kadar mý zor? Yaklaþan emlak krizinde satýþ ve kira gelirlerinin düþeceði, faiz giderlerinin artacaðý belliydi. Bu kadar belirgin bir gerçeði göremediysen gelir burada býk býk konuþursun tabi.
Not: Son 2-3 aylýk mesajlara baktým. Sn. NoMoreBets'in çok deðerli paylaþýmlarý olmuþ. Bilanço ve piyasalarý çok iyi okuduðu belli, muhasebesi de kuvvetli. Baþlýðý takip edenlere önerim; ben dahil geri kalan herkesi engelleyin, bu arkadaþý takip edin. Saygýlar...
..
Son düzenleme : ekfuture; 03-11-2018 saat: 13:26.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
spekülasyon hissesinde gelip temel analiz yapmak iyidir hoþtur da
seneler önce gelip hisse 40 kere yukarý çýkmýþ aþaðý inmiþ,
müneccimiþ gibi...
kardeþ biz 40 kere aldýk o çok sevdiðin ( ben severim ayrý konu ) NMBets kardeþ ile,
40 kere sattýk...
haydi kardeþim haydi madem sevmiyosun hisseyi emlak krizini felan hadi...
ben takas spekülasyonu yapmam, neyse o. Teknik analizimi de koyarým, takasýmý da, bilançoyu da, eðlenceyi de,
ha; takas bilmiyorsan da öðreneceksin. Borsadasýn. Muhasebe bürosu deðil burasý.
iki satýr muhasebe bilgisiyle gelip burada seneler önce ben demiþtim yazýlarýma bakýn þuradan ulaþýn diyip
fii tarihinden örnek verme.
5 dakkada deðiþir iþler bu hissede.
Mesele o 5 dakkadýr.
hesabýný yaptýn ve eðer alacaðýn malýn yoksa, mal alacaðýn temelci dükkanýnaa git e orada yaz, faydalansýnlar.
egolarýnýzý çekemiyoruz burada artýk.
ben bile "biliyorum" egosunu býraktým ki çok kazanmýþýmdýr bu hissede... bilen bilir.
hadi...
Yazdýðýnýz güzel bir osur osur ipe düz örneði olmuþ. Þizofren misin nesin, nedir bu kafa karýþýklýðý, laf kalabalýðý?
Býrak bu borsa iþlerini, anlamýyorsun. spekülasyon hissesi diye bir þey yoktur, hissede spekülasyon yaptýðý salan salaklar vardýr sadece. Elinde 3 kuruþ para kaldýysa onu da yitirme bari..
Winter is coming...
--
valla bak neþeli günlerimde olsam kýçýmla gülerim yazdýðýna muhasebeci..
git baþka topicte yaz diyorum, madem hissen yok ve kötü görüyorsun. Neyi anlamadýn ?
Burasý sikko egolarýn ve cahil yorumlarýn hissesi deðil,
spekülasyon hissesi yokmuþ da falan, böyle beylik beylik bi bok bilmeden þirket hakkýnda,
daha ne anlama geldiðini ne ortamda olduðunu bilmediðin þeyler hakkýnda bik bik bik fikrin var,
bu ülkenin cehaleti ne kadar dil verdi millete ýfrsat arýyor sonra konuþuyor da konuþuyorlar.
3 kuruþ para kaldýysa ha ?? - ))))
bu sanal ortam bizi iþe almayacaðýmýz insanlarla muhatap da ediyor ya, bi de kalkýp bik bik borsa dersi veriyor...
ulan ne adamlar var hadi naþ kel baþ muhasebeci, madem ilgilenmiyosun ne arýyosun burda... baþka dükkana.
emekliliðinin hissesi deðil burasý...sana göre deðil.
Ne diyim, bu kafa karýþýklýðýna ne cevap verilebilri? Sn. forumdaþlara havale ediyorum sizi. Adam muhasebeden anlayaný muhasebeci sanýyor. Bir de kel baþ falan fantezileri yapýyor.
Karþýlýklý mesajlarýmýzdan herkes bir sonuç çýkartmýþtýr kendince. Fazla lafa gerek yok artýk.
Winter is coming...
--
of kess ya muhasebeci,
forumda bir çok topicte yazýyorsun, hepsinde hayat hikayeni anlatmýþsýn zaten,
bir tek benim için deðil önüne gelene þizofren diyorsun, anlamadýðýn konulara girilince egon konuþuyor
sürekli haklý çýkmaya çalýþýyorsun forumdakilere beni dinleyin bakýn kimi dinleyecekmiþiniz falan diye hesap soruyosun,
egon tavan,
yaþlýsýn,
94 krizini yaþamýþsýn, gençler dediklerinle 2001 de "konuþtuðuna" göre emeklisindir zaten,
zaten sürekli bi de sgk falan bahsediyorsun, 30 sen önceki kilo falan diyince kel olduðunu tahmin etmek zor diil,
10 sene önce sigara içkiyi býrakmýþsýn saðlýk, kolesterol falan.. yani çok basitsin.
ya hem aptallýk ve ego dolu,
hem de tahlil edene þizofren diyor,
çünkü dümdüz muhasebecimiz.
kýsa kess ve baþka foruma da git.
oralarda tatmin et kendini.
Yer Ýmleri