kapta okumuştum, bence bu rakamı degıl sermayede yaşanan güçlenme fiyatlanmalı bugun degıl gelecek önemli diye düşünüyorum
Hey Jorç! Var mı senin herhangi bir Borge ? ( “Borc” okunur )....
Bak bu senin hisse yakında 1 tl ye düşebilir.Çünkü ben alıma geçmeyi düşünüyorum.
Buralar tarumar olmuş.
Yazık.
YTD.
adamlar şirkete sermaye koyarak guçlendiriyor bunuda hayrına yapacak değil tabiyki karşılığında hisse alacak, burada önemli olan bence kaç tl den alacağı ve bu durmunun borsada nasıl fiyatanalacağı.
Kısa ve uzun vadede olumlu bir durum oalcaktır, inşaat sektörü sonusuza kadar boyle durgun gitemyecektir, faizler düştüğünde sektör öne çıkacaktır, sermaye yapısı ile güçlü karlılığı ıyı olanlar önce parlayacaktır. Bu durumda ben bir sorun görmüyorum hakkaniyet anlamındada. küçük yatırımcıyı magdur etmemek için bizden de para istemiyorlar bu durumdan benım anladığım bu arkaşdaşlar
18/06/2015 tarinhide tahsisli sermaye artımı için kapa haber düşer nugyo kapanış fiyatımız o gün 3,06-TL
23/06/2015 tarihinde ise nugyo gun içi en yuksek 4,50-TL görüp 4,18-tl ile kapatıyor.
endekse baktım hani bir ralli olduda nugyo peşinemi takıldı diye.
18/06/2015 tarihi bıst kapanış 81.932
23/06/2015 tarihi kapanış 83.068
bıst te yukseliş yaklaşık %2 civarı ama nugyo ayrışmış endeksten 3 liradan 4,50-TL kısa bır surede gıderek %50 artış sağlamış darısı bu tahsisli sermaye artışına diyelim umut edelim.
son 6 ayda 4 defa 2,50 atak yaptık ama geçemedık ilk direnç noktamız orası 2,50 üstü 3 gun kalmayı başarsın yenı bır trend yakalarız
Yer İmleri