Aracý kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir þeylerin habercisi. Yanlýþ mi düþünüyorum?
P10S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracý kurum ödünç mal istiyor, vermedim. Bu bence bir þeylerin habercisi. Yanlýþ mi düþünüyorum?
P10S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen vermesen de eger þirket artmasýný ýstemýyor ýse, o kýraya verýr ýstemýyorlar artmasýný goruntu o degýl mý ýstemýyorlar yatýrýmcý sevmýyor sýrket mýllet ev alsýn eve yatýrsýn ýstýyor satamýyorum dýyor yýllardýr becerýksýzce satamýyorlar e madem oyle hýsse de beným olsun hýc artmasýn, akmasýn kokmasýn tavsan .. gýbý oturalým cannesda yemek yerýz olmadý dýyorlar býlýyorlar ký alýcýlar burada nurol bank gozetýmýnde olan býr hýsseyý sýrkete ragmen yenemez bu nedenle hýssenýn takaslarýna bakmak lazým býrýlerý yýne mýlyon mýlyon lot alýyor ýse ký hep bunu yapan sýrkettý bence o zaman yukarý duzeltmeler ýle yavas býr yeni fýyatlama olusabýlýr yoksa hayal kurmam kac kere verdý kafamýza artýk akýllýyým magaramda oturuyorum ayu gýbý her aksam takaslara bakmak lazým býr d ehaber ýzlemek lazým yok ýse yok hep aynýsý oldu ayný seylerden farklý sonuclar beklemek aptallýk bence bu hacýmle nereye gýtcek bu gun gýtmez de gýtmez cunku bence býrýlerý mal almýyor ýse toplu toplu o zaman dokmeden gýtmez herkese bol sans YtD
Hacim göreceli artýyor. 2016 nisandan bu yana
Akyatýrým 352
Çiti 264
Deniz 150
Garanti 252
Þeker 99
Yatýrým ortaklýklarý 200 büyüklerden olanlar artýda
Bizim 82
Finans 145
Gedik 119
Ýnvest 230
Ýþyatýrým 1078
Ziraat 227
Nurol 436 büyüklerden eksideler. Mal toplama konusunda doðrusu endiþelerim var. Zaten toplumken böyle büyük mal daðýtýmlarý neden ki?
Yine yatýrým finans 100000 mal almýþ. Ýki güne kalmaz kusar kesin yine.
Pasta varmý?
4.75 getir sonra çek...
Artýk ky biraz daha akýllý...
Bir bakalým 4. 75 üzerinde ne yapacaksýn. Niyetin ne... Görelim.. Milleti üzmeyin
Yer Ýmleri