10 güne kadar teknik açýdan patlamasý lazým. Ama olgunlaþmasý gerek az daha . Temel olarak sürdürülebilir bir f/k olmadýðý için buralarda fiyat . Ama eder yerleri 6,50-7 arasý bence. Hayýrlýsý .
10 güne kadar teknik açýdan patlamasý lazým. Ama olgunlaþmasý gerek az daha . Temel olarak sürdürülebilir bir f/k olmadýðý için buralarda fiyat . Ama eder yerleri 6,50-7 arasý bence. Hayýrlýsý .
Ayrýca ekgyo nun yaptýðý kampanyaya en büyük destek nurol ve sinpaþtan geliyo .
Bgn aðaoðlu dasatýþlar artar dedi galiba .
Bugünün iþlemlerini paylaþabilecek dostlarýmýzdan günlük pastayý rica ediyorum lütfen. Eðer mümkün deðilse en azýndan alýþta ve satýþtaki ilk 5 er kurumun maliyetleriyle iþlemlerini vedatBORSA DOSTUMUZDAN ÝSTÝYECEÐÝM![]()
beþi geçemiyor mýllet altý yedý dýyor hem de fal acýlmýs yakýn vakýtte az kaldý su kadar gunde bu kadar
once bý besý gecsýn otursun bý býz de oturalým hop hop agzýmýz yandý bes beklerken ýkýseksen yattýk kac kere
geleydýnýz ya burda moral olaydýnýz dortlerdeyken bes olur satýn dýyeydýnýz kým demýstý býrý dýyodu besý zor gecer dýye
ýste o adam ýyýydý o adam gerýsý zor adam bes vakte kadar on olsun yemek ýsmarlýyorum bunu býlene
teknýk ýyýymýs bý koysun bakalým býz de ufurmekle oluyo mu temel ýyý dýyenler de kactý gýttý yuz kusur mýlyon kar gorup
vay vay vay vay dýye pembe bulutlar cýzýlýp bana yýne troll denmýstý býr fýl hýc býr zaman unutmaz sýskoyum unutmam
olum jorj sen naaptýn ben bý kýsmýný sattým bý kýsmýný daha yukselýrse satarým beklerým nereyý asagýyý
son bes yýldýr bunu yapýyo yýne yapar yýne yapar 4lerden alýrýz alamazsýn dýyen cook kýsý kendý de almýstýr sonra
ne adamlarý madara makara ettý kýmler geldý kýmler gectý be nugyo pes ettýrdýn borsayý yaktýn býlýyom dýyený
aferýn en buyuk sensýn daha ne ýstýyosun teslým ettýk ýste spek abý abýsýn hadý yap býseyler yazýktýr býz ufak adamýz
Yer Ýmleri