Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
ona bu hissede yer yok ise, bize de yok, çünkü zaten 75 mio hisse patronun kontrolünde,
bu zamana kadar en fazla alabilen yatırım finansman 2.3 mio alabildi, çaktı
galip 1 mio aldı, çaktı
bir ara gedik aldı 1.6 mio mu ne, zorladı o da, çaktı
gelen çaktı giden çaktı
çakarken tutmadı patron
hissenin çıkmasına da izin vermedi

galip veya mehmet biri gelsin
5 den alıp bir şeyler yapsın
7 yapsın herkes zararını çıkarsın

yok

yaptırmaz yatırımcı dostu şirket
hisseme biri bulaşmasın ben de yükseltmeyeyim, akmasın kokmasın

gelsin.. biri gelsin.. endex bozmadan gelsin.
hareket gelsin..
bari al sat yapalım.

yoksa 4.5 lara gidiyoruz yine
birçok hissede kötü şöhreti olan birinin gelmesini şahsen istemem. Ancak yatırımcı mantığıyla alım yapacaksa kabul ederim. ha olay bana bağlı mı değil orası ayrı..Malum şahsın ykgyo da yaptığı al sat işlemlerine bakın birgün hisse oranı %20 ertesi gün bakıyorsun çok yüksek satış yapıyor %10 a düşmüş vs vs...dansöz gibi oynatıyor hisseyi ama sadece ky aleyhine.. programlar vasıtasıyla ne zaman ky alımı geliyor hemen kafalarına hisseleri boca ediyor..böyle gelecekse olmaz olsun..Böyle alım yapacak kişilerden medet ummak böyle kişilere bağlanmak da acizliktir.
nugyo da beklentilere inanan kişi hisse 4.50 de olsa gelir alım yapar korkmaz bunu fırsata dönüştürür.. mesela ben elimde var ama 4 lere yada 4.50 lere düşerse piyasadaki genel durumu da değerlendirmek şartıyla gelir yeniden alım yaparım..körü körüne de almam.ayrıca kademeli olarak alırım ki farklı seviyelere geldiğinde elimde atacak kurşunum her daim olsun..