Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tahtada bilanço öncesi birileri ciddi pozisyon almýþtý, 6 aylýk beklentilerini karþýlamayýnca dönüp zararýna vermeye baþladýlar. Yaklaþýk 700 bin adet alýnan hisse dün ve bugün satýldý. Sert aþaðý hareket tamamen bununla ilgili. 4.80 desteði saðlam çalýþtý bana göre. Yarýn tekrardan bu satýþ yapan grubun alýmlara baþladýðý yer olan 5.10 lara yerleþeceðimizi düþünüyorum.
Bilançoda herhangi bir olumsuzluk yok, bilakis zarardan kâra geçildi ve önümüzeki çeyreklerde bu pekiþtirilecek. Beklentiler tüm hýzýyla devam ediyor. Daha öncede bahsettiðim gibi esas radikal etki Life teslimleriyle olacak. Þirket tarafýndan Temmuz ayýnda teslimlerin baþlayacaðý açýklanmýþtý, herhangi bir deðiþiklik olmadýysa 3.çeyreðe 300 milyon TL'lik taze para giriþi yansýyacak.
Düþsende çýksanda maldayým tüh deyipte arkandan bakana kadar paþa paþa yerimde beklerim 100 de 300 gitmedin ki endeks düzelse ben neden korkacam ytd
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
cepten cebe iþlemler, virmanlar...
kimse zararýna haldýr huldur milyon lot basmaz ordaki zararý düþünün.
herkesi ky mantýðýyla düþünmeyin.
biri de bana ayný eski halim demiþ,
ulen dingil ben 50 yaþýmdayým, 30 yýldýr buradayým dede misin sen ?
he aldým elime oynuyorum dikkat et saplamayayým.
aþaðý mal çivirirken yüklü mal alýnýr mal satýlmaz, zulaya atarsýn.
yukarý hacimle çevirirken mal satýlýr sv valentine.
teoriniz yanlýþtýr.
hadi yarýn görüþürüz.
þþt top 007 sen yarýn dikkat et elimdekine![]()
Son düzenleme : jorçhoroz; 11-08-2017 saat: 03:04.
Takaslarýn son halini görebilen var mý?
http://odatv.com/bu-da-otoban-geceko...8171200_m.html
meger nuroltower gecekonduymus...
yillardir bu forumu takip ederim ama kimse bundan bahsetmemisti. meger ne cok capsiz varmis bu forumda.go go demekle olmuyormus.
herkese gecmis olsun.
tavsiye veya yönlendirme deðildir. bana güvenme çünkü ben de bilmiyorum
Yer Ýmleri