Sabah-ý þerifleriniz hayrolsun Medwig üstadým. Dua ediniz duanýz mübarekdir. Malum bizim durumu biliyorsunuz.
Sabah-ý þerifleriniz hayrolsun Medwig üstadým. Dua ediniz duanýz mübarekdir. Malum bizim durumu biliyorsunuz.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Afad : Saat 06:00 itibariyle Elazýð ili, Sivrice ilçesinde, 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55’de 6,8 büyüklüðünde bir deprem meydana gelmiþtir. Deprem sonrasýnda bölgede 4 büyüklüðü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiþ olup, toplam artçý deprem sayýsý 184’tür. Toplam 19 vatandaþýmýz hayatýnýz kaybetmiþtir . Yaralý sayýmýz 922’dir.
Elazýð Ýl AFAD ekipleri þehir merkezinde yýkýlan 4 binaya müdahale etmektedir. Elazýð merkez ile Maden ve Sivrice’de yýkýlan binalar olduðu bilgisi alýnmýþtýr. Elazýð ve çevre illerde arama tarama çalýþmalarý devam etmektedir. Elazýð’da tüm yurtlarda kalanlar spor salonlarýna alýnmaktadýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afad : (Saat 07:50 itibariyle ) Elazýð ili, Sivrice ilçesinde, 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55’de 6,8 büyüklüðünde bir deprem meydana gelmiþtir. Deprem sonrasýnda bölgede 4 büyüklüðü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiþ olup, toplam artçý deprem sayýsý 228’dir. Þu an Elazýð Sivrice’de hava -8°C derece olup, yaðýþ yoktur. Depremde 20 vatandaþýmýz hayatýný kaybetti 1015 vatandaþýmýzda yaralandý .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hepimizin baþý sað olsun.
Deprem ülkesiyiz, topraklarýmýzýn büyük bölümü deprem bölgesi fakat hiç bir önlem alýnmýyor.
TÜRK MÝLLETÝ'niN Baþý Saðolsun.
Yaralýlarýmýza acil þifalar.
Vefat edenlerin TANRI günahlarýný affetsin.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hak için insanlýk ve yaþam için iþ yapan yok.
Tek burada deðil tüm MÜSLÜMAN coðrafyada bu böyle.
Ýlla rüþet alan bir adamýn olacak.Mantýk hiç yok.
Bizim bura batýkent yumuþak toprak tarým arazileri vardý geçmiþte burada 10-12 katlýk binalar yapýldý.
Geregini yapmýþlardýr dedim yok.
Ortalarýnda bir boþ arazi vardý okul yapalým dediler ve kazýlýnca yan binalar kaymaya baþladý.
Okulu yaptýran hayýr sever haným.elini cebine attý tüm kazý alanýna fore kazýklar çaktýrdý ve kaymalar durdu.
Erken müdahale edildi.Benim bina tek kat.12 katlýlar hala riskli bence üzerime devrilemeyecek kadar uzaktalar.
Tüsinami de olabilirmiþ.
Ve hala 65 milyar dolarý istanbul kanalý denen ucubeye gömeceðiz ve simitle karnýný doyuran kiþiler bunu yapýp rantýn üstüne oturacak adamlarý ölümüne savunuyor.
Onlarla birlikte bizlerde batacaðýz.
20 yýlda bir depreme göre bina yapmayý becerememek ne demak yahu.
Kanunlar ve kararlar kiþilere göre uygulanýnca böyle çok depremler yaþarýz.
Birde imar barýþý yaparlar.YUHHHH yani
Lan bina çürük ve kaçak yapýlacak belli.
Bina yasal ise o kiþilere geçici yer vermek.
Deðilse götlerine tekme vurmak.O durumda bile ölmelerini engellemek o kaçak binalarý yýkmak.
Ne diyom ben kamunun ve baþýmýzdakilerin bile kaçak binalarý var demi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri