Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Þahsen pastanýn bir yararý olacaðýný düþünmüyorum. Kendileri alýp kendileri satýyorlar. Aþaðýdaki kap bildirisinde olduðu gibi dünkü hareketi tahta sahibine borçluyuz. Daha öncede belirttim tek bir indikatör var oda Galip beyin keyfi. Umarým herkes aradýðýný bulur.
VANGD1.jpg
YAZDIKLARIM BENÝ BAÐLAR KESÝNLÝKLE Y.T.D.
Kartal abi 1 yýl niye boþuna taþýyayým ... çýkýyo tekrar geri geliyo ... þu an adana c gerel bossa kazanmak varken niye vakit kaybedeyim... bak geçen sene ayný fiyatlarda .. çýkar gene 3 e verir gene 2 ye artýk forumlara yazmama kararý aldým... benim iþlerim yoðun .. inan bakmýyorum bile foruma... vakit yok ... aldýysan hayýrlý olsun... beklerim dersen sýkýntý yok zaten... gider gelir ...kimseyle de polemik istemiyorum... hayat borsa deðil benim için ... inanýyorsan al bekle... vakit sýkýntým yok dersen bekle... ben 3.5 den verdim... almak þu an iþime gelmiyo... düþerse daha alýrým... ama þimdi deðil...
þahsi fikrimdir... burada yazýlanlara göre yatýrým yaparsanýz... bu iþi býrakýn.. hazýr paranýzý yiyin... baþkalarýna yedirmeyin...ytd deðildir...
Kumar kaðýdý da deðil ki bildiðin davar sürüsünün baþýndaki uyuz eþþek
Atlasta millete atladý sabah sabah çok tehlikeli adam bu![]()
Millet bi de galip aða diyo buna invesrng forumundaböyle aða mý olur la önüne geleni düt düt düdüklüyo
2.10-2.30 aralýðýndaki hareketlerine çok benzetiyorum bir süre tahminim 1-1.5 ay civarý 2.70-2.90 aralýgýnda gidip gelecek sonra 5 lere sert bir atak bekliyorum ytd...
Yer Ýmleri