Galip Ozturk ten habersiz bu hissede take over olabilecegini dusunmek Galip Ozturk un nasil biri oldugunu unutmaktir.
Galip Ozturk ten habersiz bu hissede take over olabilecegini dusunmek Galip Ozturk un nasil biri oldugunu unutmaktir.
Satýþ kademelerinde 385 000 lotla kapattý madem þirket elden gidiyor mal çok kýymetli o Satýþta bekleyen 385 000 lot neyin nesi o 385 000 loy bu güne bu gün þirketin ödenmiþ sermayesini 1.54 ü býrakýr mý bu iþe yeltenen kiþi o lotlarý bu hisse açýlýþta max 50~100 bin lotla tavana kitleyi mýh gibi orada durmasý gerekir gün içindede maksimum 10 15 bin lot iþlem görmeli o da cahil cuhela borsayý bilmeyen yeni girmiþlerin satýþý olur yoksa o kadar iþleminde görmemeli ayrýca o listede kotan soy isimli biri var aðrýlý deðil mi kotan lar sürekli milletvekili çýkaran bir aile var bu iþte bir iþ deyip dahada yazmýyorum okalin de siyaseten yakýn olduðu parti belli
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
*VANGD-Vanet Gýda 2025 yýlý 6 aylýk konsolide olmayan net dönem zararý -3.491.523 TL (Önceki 12.047.967 TL)
Bugün eksi 3 lerden artý 5.5 yaptý ve yatay kapattý dün tavan olurken tavana çalýþan gedik yatýrým ve ziraat zararýna mal verdi onlar bozdu tahtayý...
Aliþlar çok güzel güçlü...
Konu net ve açýk:
Takeover oldu oluyor ve hisse 12 milyon lot ile Okalin ve Þükrü Karaca ikilisinin kontrolüne geçecek 30 Eylül de.
Bunun güzelliðini olumluluðunu pozitif ve çok önemli bir durum olduðunu millet anlamak istemiyor.
Adamlarýn Albatros ve diðer kurumlardan aldýklarý milyonlarca lotun maliyeti 40 lar...
Bunu net biliyor ve görüyorum.
Hiç 40 maliyeti olan 50 lerden mal boþaltýr mi?
En az 4 ya da 5 kat gider gidecektir...
Brko da bunu yaptýlar 0.8 den 14 hareketini aç bak Yavuz beð...
Ve brko yakýn izleme pazarýnda idi...
Casa ya dirit tekstil e bak ve gör Okalin ailesi ne yapmýþ...
Yarýn normal iþleme baþlýyor ceza bitti bank of ve diðer robotlar devreye girecek gör bakalým mal kalýr mý tahtada...
Ve artýk Ana pazar i bu hacim ve hisse deðeri ile hakketti.
Üçlü rakamlar artýk dip olacak.
Önümüzdeki hafta 62.5 ve ardýndan 70 li rakamlar görülecektir.
Satmayýn ben satmiyorum.
Rahat olun arkanýza yaslanýn.
Niyet belli hisse el deðiþtirecek 30 Eylül deki tablo þu an konunun netleþtiðini zaten gösteriyor 10.700.000 lot ile girdiler genel kurul a þu an 12 milyon lot civarý oldular.
Özturk ailesinin sadece 625 bin lotu var ve imtiyazlý ve 1 e 15 deðerinde ve bu sadece oy hakký veriyor.
Anlayan zaten anladý...
Bu hissenin önü açýk artýk maliyeti yüksek takeover yapan grubun...
Çok yakýnda daha sert agresif hareketler görülecektir....
Çok ama çok güzel yerlere gidecektir buna eminim...
Tamamen þahsi kendi kiþisel görüþümdür ytd deðildir
Grup bazen baský lotu yazýp küçük yatýrýmcý lot satsýn istiyor satmayýn vermeyin zaten ellerinde ki lot yönetim kuruluna yetiyor Öztürk ailesi de sanki býrakmýþ hisseyi tablo bu gözüken durum bu...
Ytdeðildir
Zaten lot yok satýþ kýsmýnda...
Millet malýný kaptýrmak istemiyor.
Bütün satýþ tavana kadar en fazla 45 ile 60.000 lot...
Yani 2 milyon tl ile tavan olur.
Zaten takeover böyledir millet de lot kalmaz.
Öztürk ailesinin karþýsýndaki Okalin grubunun kemikleþmiþ lot sahipleri zaten vekalet vermiþ idiler ayný kiþiler 30 Eylül de de verecek vekaletleri...
30 Eylül milat olacaktýr herkes sabýrla beklerse görür þahsen 30 Eylül Genel kurulu görmeden kimse satmamalý...
Öztürk ailesi zaten düþürdü hisseyi 3 haftadýr ve Qnb invest ve Garanti yatýrým üzerinden aþaðý yönlü moral bozucu satýþ baskýsý yaptýlar ve Okalin grubunda ki ky lerin satmasýna sebep olmak istediler ancak Okalin grubu orta ölçekli alýþ ordinolarý ile bütün satanlarýn mallarýný paket paket topladýlar daha çok lota ve daha çok güce sahip oldular 30 Eylül de bunu görecek Öztürk ailesi ama iþ iþten geçmiþ olacak...
Eðer yarýndan itibaren tahtaya dalýp tavan tavan götürüp mal toplamaz iseler 30 Eylül de sirket elden gitmiþ olacaktýr bu net ve kesin....
Kesinlikle kendi kiþisel görüþümdür ytd deðildir
Yer Ýmleri