Neyi arzediyor yha bu süreçte arz marz olmaz .. kime verecek neyin hikayesini yazýyorsunuz beðenmediðiniz acsel le aradaki farký hesapla 2.08 verkurtul 2.52 acsel ... kendini arzeden verus 18.080 burada hayal ve ümit satmayýn.. Beðense kendileri vertu yu buraya düþürmezdi kendileri insanlarý boþ yönlendirmeyin iklimya nýn ne baþvurusu var ne de bir þeyi size kilit yaptýlarsa bize neee.. iklimya ne zaman arza baþvurmuþ
hakikaten ozel bir yatirimcisin ?? engin ve degerli bilgilerini !!! bizimle paylastigin icin ne kadar tsk etsek azdir😉
bir de ifade yetenegin, bilgilerini yaziya dokmekteki ustaligin ile hakikaten beynimizin sýnýrlarýný zorluyorsun ?? Allahim diyorum bu kadari fazla !
hergun acsel ve vertudan elde ettigin karlari afiyetle ye kardesim. bu muazzam yetenegin ile buralarda surunuyorsun !!!
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Düþtükçe alýma devam..siz bana bakmayýn .ben deli oynarým.ters oyuncuyum yani.düþerken alýr çýkarken satarým..
yýldýzý bol bu arkadaþa uyun. Hayek ve Mobi zaten ayný kiþi size hayal satan þirketin adamlarý bu adam kaç gündür neredeydi AAMATÖR birde size hayýrlý akþamlar virüs yatýrýmcýlarý adam bol yýldýzlý nerden çýktý hem de bu gün .i.. prensibimdir taþýmadýðým kaðýtlara yazmambundan sonra amatörü takip edersiniz son mesajým gerçekten niye yazayým taþýmadýðým kaðýda kilit kilit Hayek e kilit mobiu ya kilit kilit kilit ben yazmam kiburda daha
bak simdi sen burda yazmayacaksin ya ! bu olmadi iste , yakinda donersin.
bu arada sn. mobiusoros ile benim ayni kisi oldugumuzu ve sirketin adamlari oldugumuzu da ongorerek "müneccim ile olan yakinliginizi" da desifre etmissiniz [emoji4]
ne guzel size dusen cikan her piyasada ve hissede kazanabiliyorsunuz. afiyetle tuketiniz 😉
bol degil hayirli kazanclar dilerim herkese
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
kesinlikle ayný fikirdeyim bende alýyorum 1.50 mi oldun düþ amk. daha fazla alalacagýz. ulan 3-5 bin lotu olup ahkam kesenler bý sittirin gidin kagýttan satýn amk.ler.galip 1 milyon lot almýþ 3 ay öncesinde takasta bile yakken malý kaçtan aldý bu fiyattan degildir elbet. dökülün amk.ler. satýn maliyetim 2.39 an itibari,yle 1.5 düþeck diyenler ordanda alýrýz.lan darbede batmadýk breksitte batmadýk rus uçagý düþtü batmadýk feto batmadýk fed batmadýk zarrab batmadýk seçim batmadýk.1.5 te mi batacagým amk.
Yer Ýmleri