Ben böyle uyanýk patron görmedimeline almýþ HALKA ARZ SAZINI çal babam çal,çal babam çal
![]()
bir sazla bin kiþiyi uyutuyor![]()
Ben böyle uyanýk patron görmedimeline almýþ HALKA ARZ SAZINI çal babam çal,çal babam çal
![]()
bir sazla bin kiþiyi uyutuyor![]()
Iyi akþamlar. Sermaye artýþý yapýlmasý hisseyi yarin için olumlu etkiler mi
sermaye artýsý falan yok dostum.. iþtirakleri zaten guzel sirketler fakat iþtiraklerinin kaymagýný Verus yedi 14 den 25 oldu..
vertu 3 den 1.98 oldu
cunku her zaman ayný seyi yazacam vertu kucuk yatýrýmcý kaynyor verus de kimse yoktu
dolayýsý ile burasý YEMLEME þirketi nakit ihtiyacýlarýný buradan karsýlýyorlar..
Ben yarýn açýkcasý düþüþ beklemiyorum hissenin önündeki engel kalkmýþ oldu zaten bu durumdan dolayý bi yükseliþ yapmadý neden düþsün ki
Bugün bu haberin geleceðini bilmiyorlarmýydý 38 e kadar götürdüler. Demekki yarýn olumsuz etkilenmeyecek. Hayýrlýsý olsun bakalým. Ytd
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba uzun suredi 5 aydýr tahtayý izleyen biri olarak hacimli yukselisler 5-6 kademe zar zor olur...
hacimsiz dususler 10 kademe birden olur..
buradan ebn soyle para kazanýyom. kapanisa dogru al sabah acýlýsta satarak.. haa belki 7 kiþilik dev kadro supriz yaparda aksam 7 saatlerinde kafein arz haberi falan gonderirse sabah acýlýsa piyangom olur..
Yer Ýmleri