Endekste saldý aþaði,oooh degmeyin patronun keyfine..fýrsat bu fýrsat sal aþaðý vertuyu sal sal
Endekste saldý aþaði,oooh degmeyin patronun keyfine..fýrsat bu fýrsat sal aþaðý vertuyu sal sal
Mal vere vere üstelik!
Ytd.Deðildir.
Uzun zamandýr görüldüðü üzere teknik göstergeler þerefli aklýnýn önüne geçip borsa kriterleri yaþanmýyor.Sebebi olanlara Mutlu!Haftasonlarý!Deðerli ortaklar umarým birileri yenilen hakkýmýzýn cezasýný sorumlularýna keser.Sevgiler.
izahnameye göre 2.halka arz dönemi
16 Þubat - 15 Mayýs dönemi bakalým bu dönem için smartiks mi yoksa kafein için mi baþvuracaklar) dönme dolap
bizim nasil olsa sesimiz solugumuz ciksada bir iþe yaramaz güçleri bize yeter ancak akþam gönder KAP'a bir kac kopyala yapýþtýr haber sazanlarý avla..
noldu Anel ve Gerel patronlarýna gücünüz yetmedi mi. verusdan avlayamýyorsunuz kucuk yatýrýmcý vertu ve acselde biraz daha avlayýn bakalým bilanco öncesi napacaksýnýz
tamamýyla umudu kesmiþ vaziyetteyim. Alçaklýðýn tavan yaptýðý noktadayýz. bu kaðýtla beraber diðer 2 kaðýtta da ayný alçaklýðýn cenderesine atýlmýþ durumdayým. Satsam çýkacak. Keza baþka bir kaðýtta sattýðým anda çýkmaya baþladý ve arkasýndan bakýyorum þu an...
Tam 1 yýl oldu, bu ve öbür aþaðýlýk 2 kaðýttayým. Herkesin kaðýdý çýkýyor ben bakýyorum. 70 bin endeksteki fiyatýn bile altýnda olan 3 kaðýt.
Ey Vertü sahibi... Malýn kötü yola düþmüþ, ayaða düþmüþ, hiç olmuþ miç olmuþ haberin var mý? Sana ve malýna yatýrým yapan kiþilerin mallýðýný býrak kendi malýna da mý sahip çýkmazsýn, ey .....
YTD
Yer Ýmleri