Yeni arkadaþlar da alýþacaklar bu hareketlere. Uyusun da büyüsün SPK
YTD
Yeni arkadaþlar da alýþacaklar bu hareketlere. Uyusun da büyüsün SPK
YTD
Bir hisse için normal þartlar altýnda olumlu denebilecek her þey gerçekleþmesine raðmen hisse fiyatlarý bu ise çok ciddi açýklamaya muhtaç bir durum olduðunu deðerlendiriyorum.Vertu hissesinde bilmediðimiz bir olumsuzluk inþallah yoktur.Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sadece kýsa bir yorum yapýcam takaslara bakýn sadece tacirler 2 hafta 1 milyon lottan fazla 2.46 ortalama ile aldý gedik 250 bin lot 2.37 ortalama ,le 2 ay önceki ata nýn alýþlarý zaten manyak bence bu hissede manyak bir hareket öncesine benzer iþler yapýlýyor zor hisse ama çok ucuz ve beklentisi çok yüksek dayanabilen kazanacak bence
3 ayda aldýðýný 3 saatte veren (-%5.20) bir hissenin sahibi, yöneticisi acaba Japonya'da olsaydý kaç sene utancýndan evden dýþarý çýkmazý? 50 Bin endekste 5 TL iken 110 binde 2 TL olan hissenin sahibi G.Korede olsaydý, davar otlatma iþi bulabilir miydi? Baþka sorular... Ayný sorularý Japon SPK sýnýn baþýndakiler için de çeþitlendirebiliriz.
Eðlenelim arkadaþlar, eðlencenin büyüðü burada. Körler saðýrlar, birbirini aðýrlar... Þu mübarek günde tek hayýr lafý iþtmeyeyecekler. Onlarýn keseleri dolu olsun, ne diyem? Ýðrenç bir hafta sonu daha býraktýlar bizlere... Çýkar aheste aheste...
YTD
Arkadaslar yaklasik 2 senedir tasidigim bu kagidi dun itibariyle 2.52 fiattan sattim , maliyetim cok yuksekti bu 2 senede maliyetimi 2.22 ye dusurmustum , zor kurtuldum dun sasa ve metro aldim . Garip bir burukluk var icimde duserse gene donerim ilerde. Hepiniz hakkinizi helal edin . dile kolay 2 sene .. YTD .
Sn mesutss maliyeti iyi düþürmüþssün bravo.Umarým kazancýn bol olur.Saygýlar
Þunu hiç aklinýzdan çýkarmayýn,özellikle yeni kurbanlar hiç çýkarmasýn ;
BU HÝSSE NE ZAMAN YÜKSELÝRSE ANLAYINKÝ MAL ÇAKIYORLAR VE ERTESÝ GÜNLERDE TEKRAR ÝNÝÞ BAÞLAYACAKTIR..1 senedir hep bunu yapýyorlar + olarakta kesinlike þu olacak bu olacak hisse yükselecek diye beklentide olmayýn çünkü beklentileri sadece millete mal geçirmek için kullaniyorlar..ÝSTÝKRAR SIFIR SIFIR SIFIR.
Yer Ýmleri