batýk bir holding gibi hem kendisi hemde baðlý iþtiraki feci düþtü.22 þubat verus ve vertunun çöküþ günü.
batýk bir holding gibi hem kendisi hemde baðlý iþtiraki feci düþtü.22 þubat verus ve vertunun çöküþ günü.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Grafik ky nýn canýna okuyacaðýz diyor
her gün yüzde 6-7 basýyorlar. istedikleri kadar kar yapsýnlar sahiplerine bakacaksýnýz önce. 181 milyon karý varmýþ yemezler
dünkü düþüþün sebebi ,þirketin 1,389,365 adet ortak satýþýndan kaynaklý oldu ,bu kadar satýþa raðmen kaðýdýn taban yapmamasý ne kadar güçlü ve güvenilir olduðunun bir kanýtý sanki ,bundan sonraki çýkýþlar daha kalýcý ve agresif olabilir görüþündeyim,yoksa kaðýt tana gidip verus u da yukarý çekecekti satýþ geçici bir takoz olmuþ oldu ancak bu gün kaldýðý yerden yola çýktý ,hayýrlý yolculuklar dileriz
Ödenmiþi belli , yýl sonu karý belli .. Taban yaptýrsa ne olur yaptýrmasa nolur ! Dünkü taban seviyesine günler içinde yavaþ yavaþ deðdirecek zaten . Yýl sonunu bekleyen ekmeðini yiyecek .. 3 katý mý yürür fazlasýný mý yürür bekleyip göreceðiz kýsmetse .
Patron efendi satýþtaki akýcýlýðýný önce þu temettü oranýnda da göstersin de bi bakalým ..
Kafamdaki yýl sonu hedefine varabilmesi için ilk çeyrek bilançosu bence belirleyici olacak .. Onu gördükten sonra daha net konuþabiliriz.
Yer Ýmleri