2.68'den çektiler. Allah belanýzý versin be!
2.68'den çektiler. Allah belanýzý versin be!
Finans yatýrým elindekileri boþaltýyor. Gunluk olarak karsýlýklý al sat yapan gedik ve iþin yanýnda finans elindekini bosaltinca boyle oldu.
Daha önce 1 er milyon lot satan meksa 120000 bin lot finans 325 bin lot geldi bastý yine.Paraya sýkýþtýlar yine sanýrým.Bu hissenin kaderi bu !
Ytd.Deðildir.
bu hisse boyledir. heveslendirir sonra aksam kapandigi yere geri gelir hatta 1-2 kademe altina
Yalnýz size ne dedim!?Birileri durduk yere buraya ne zaman gelip yok 1 e on yapacak yok uçacak yazýyor ardýndan büyük(muhtemel dolaþýmdaki patron mallarý) satýþ geliyor!!
Yrtd.Deðildir!
https://uk.tradingview.com/x/19WiZxn5/
2.66 hacimli geçerse 3.10 larý hedefler...3.18 üzeri ise güzel yerlere gider...
kafein veya smartiksin halka arzý ile spk dan haber beklenmeli, elbet haberler geleceði için dökeceði kadar dökecekler...
Hisse neyi baþardý?Soru bu.Cevaplar içerisinde þunu geçerse bunu hedefler de var.Yüksek maliyette bir yýldýr zarar da oturan bizler,bazen sesli bazen sessiz bekliyoruz.Ben bu hissede tekniðin baþarýsýzlýðýný gördüm temel sadece ifadeler gerçekleþenler yok.Devletin SPK sý MASAK vs.var bir adaletsizlik varsa gereðini yapacaklardýr,hiç tereddütüm yok.Ha halka arzlar ne oldu.Ýklimya paylarý ne oldu.Bilanço dönemine geliyoruz bilançonu göreceðiz.Sonuçta þirket yöneticilerinin karnesini.
Yer Ýmleri