Traderlara uygun olmayacaðý bugünden sonra daha iyi anlaþýlacaktýr.Aklýn akýlla mücadelesi.Bilgi en kýymetli hazine.
Traderlara uygun olmayacaðý bugünden sonra daha iyi anlaþýlacaktýr.Aklýn akýlla mücadelesi.Bilgi en kýymetli hazine.
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ... Ayný üçkaðýtla bir atak yaptýlar ama tutmadý... Umarým kimse soyulmamýþtýr bu habere.... Acaba bu kez dürüst davranýrlarmý diyede düþünmüþüz ama....mümkün deðil... Sabah /5 açmýþ.. Akþam eksi 080 kapatmýþ.. Vay vicdansýz tosbaðalar vay... Mezarlýk kumarcsý gibi iþ peþindeler... Haberi hisse kakalamak için pompaladýklarýný teyit etmiþ olduk... Her zaman temkinli bu hissede . Baþka çareniz yok.
bu vertu daki toplam personel sayýsý 6 olan arkadaþlara süper bir önerim var.. müthiþ para kazanýrsýz.
artýk KAP'a gonderdiginiz yok smartiks yok kafein halka arz haberleri tutmuyor millete yediremiyorsunuz...
Gozde giriþimin yaptýðý gibi elinizde kalan diðer firmalardan, Pamukova elek. olabilir veya enda enerji olabilir enerji falan ya çoook çekici durur. bunlardan birini Londra Borsasýna acacagýz diye bi calisma yapin. personel sayýnýz 6 ama 1 arkadasýnýz bu iþi 1 aya kalmaz ayarlar...
Kafein ve smartikste yaptýgýnýz VURGUN dan daha muthisini yaparsýnýz
bu fikrim için komisyon falan istemiyorum. koskoca 6 kiþilik firmasýnýz katkým olsun vertuya
yaw gerel aldi deyip duruyorsunuz..
acýn kapý bakýn da gerel hala duruyormu satmýslarmý satmamýslarmý ?
zaten salak yatýrýmlar yaptýgý icin kagýt 570 den 240 250 lere geldi
sizin mantýgýnýzla girisim sirketinde 500 kisi calýssýn iyi sirket mi olur..
cift tavan diyen arkadasa tepkiyi ben gösterdim burada.yavas at gazlama diye.
piyasa yukari da olsa asagi da olsa, vertu hep asagi 😊 ciddi bir istikrar abidesi gercekten !
ama her asagi geldigi nokta bir alim firsati benim icin .
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
Yer Ýmleri