2.64 üstü alýþlarý saymýyorum.2.64 maliyet düþürdük aldýk.2.40 yaptý ordan aldýk 2.30 yaptý ordan aldýk 2.20 yaptý haftaya da 2.10 yapar daha sonralarýný siz düþünün.aldýkça verilen bir hisse daha nereleri görür bilemitorum
2.64 üstü alýþlarý saymýyorum.2.64 maliyet düþürdük aldýk.2.40 yaptý ordan aldýk 2.30 yaptý ordan aldýk 2.20 yaptý haftaya da 2.10 yapar daha sonralarýný siz düþünün.aldýkça verilen bir hisse daha nereleri görür bilemitorum
Haftalardýr yorum yapmýyoruz ama gene deðiþen biþi yok, herkes olumsuz düþünüyor. çünkü adamlar çetin dövüþüyor. teknik anlamda 2,39 altýna sarkmasý ne kadar þýk olmasa da eðer üstüne tekrar atabilirse güzel bir potansiyeli var. Benim beklentim þahsi olarak bu yýl bitmeden en az bir halka arzýn gerçekleþmesi ve teknik olarak KAMA'nýn çalýþmasýdýr. kesinlikle kimselere yatýrým tavsiyesi olunmaz..
![]()
take off pozisyonda kemerleriniz baðlý olsun 😉
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!!
mal olumsuz havalarda toplanýr bu konuda haklýsýnz..coskudada satýlýr..
bu hissede ilk acýlýgýnda 350 lere gitmis sonra 250 le dönmüstü sanýrým kabaca sonra hisseyi 570e kadar götürüp coskuyla mal sattýlar. yani tahtadakileri maliyeti sýfýra epey yakýn .
metro aktif mal almadý tahtada ama virmanla mal geldi. gelen mal acaba kimin malý.
Yer Ýmleri